A cumisüveghez hány fejet kell venni és milyet?
Figyelt kérdés
Örökbe fogadott babánk lesz (úgyhogy most nem a szoptatás a téma). Úgy gondoltam 3 üveget veszek, de nem tudom milyen és mennyi "fejet" kell rá venni.2008. szept. 4. 14:44
1/7 anonim válasza:
szia most olvastam hogy az örökbefogadott babáknak sem kell lemondani a szoptatásról mert van egyo lyan készülék ha minden igaz akkor szoptanít a neve amivel őket is lehet szoptatni, szerintem nagyon jó, tápszert kell beletenni egy kicsi üvegbe amit az anyuka a nyakába akaszt és a melléhez csatol egy kis szondát és lehet is szoptatni így nem marad ki a testi kontaktus a pici életéból szerintem megpróbálhatnád.
2/7 anonim válasza:
A 3 üveg jó lesz. Legyen neki külön tápszeres és külön vizes. Cumikból újszülöttnek való 1 lukú, aztán kell a teának,víznek kétlukú és később 6 hónapos kora utánra lehet a 3 lukú.
Amikor megveszed az üveget eleve lesz hozzá egy cumi. Azt nézd meg milyen ált újszülöttnek való.
Remélem értelmesen sikerült leírnom.
3/7 anonim válasza:
Utolsó válaszoló vagyok. Amit az első írt a szoptanitról az nagyon jó ötlet. Próbáld ki. Ha így rákeresel a neten megtalálod magát a készüléket. Nem kerül többe mint egy mellszívó és örökre szóló élmény lesz nektek:)))
4/7 A kérdező kommentje:
de egyszerre csak annyi cumi kell, ahány üvegem van? tehát az elején 3 db 1 lukú, aztán majd vízhez, teához 1-1 kétlukú, stb. ?
2008. szept. 4. 14:54
5/7 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy örökbefogadóként is lehet szoptatni (rendesen is), csak most az érdekel, hogy miből mennyit kell vennem. de azért köszi!
2008. szept. 4. 14:58
6/7 anonim válasza:
Inkább legyen otthon több cumi tartalékba. Vizet és teát is adhatsz már elég korán a babának, úgyhogy kétlukúból is szerezz be egy pár darabot. Nem kell ugyanannyi üveget venned, hiszen cserélgetni fogod úgyis az üvegeket, mert amikor elmosod, fertőtleníted, akkor összekevered, nem lehet megjegyezni, hogy melyikben mi volt előtte. Ez a készülék, amit az első hozzászóló írt, tényleg nagyon hasznosnak tűnik :-) Szerintem így jobban ki is alakul a kötődés, mintha csak üvegből etetnéd.
7/7 anonim válasza:
nem kell soakt venend mert az elején úgyis csak egyet vagy esetleg kettőt használsz aztán majd később még veszel nem kell bespájzolni belőle
amúgy a szoptanít nagyon jó én is ezzel "szoptattam" mert nem volt tejem, mindennél többet ér
gratulálok a babához sok boldogságot kívánok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!