2,5 hónapos babával elmennétek strandra?
Agyon nagy fás, árnyèkos strand.
Persze vízbe nem vinnènk. Mama is jönne velünk.
A strand kb 15km, ha bármi van azonnal tudunk haza indulni.
Elmennètek?
Aki volt pici babával mire figyeljünk?
Én mennék. Le sem írom, hogy hány helyre mentünk már a 4-5 hetes babánkkal tavaly nyár vége felé, hátha megbotránkoztatok valakit.
Ne a legnagyobb melegben menjetek ki vele, hanem késő délután, szoptasd meg akár többször a folyadékpótlás miatt és árnyékban tartsátok (pl. szúnyoghálóval a babakocsin).
Mi tavaly egyszer mentünk strandra hat hetes babával a velencei-tóra, tőlünk 30 km (a nagytesó miatt, ő 2,5 volt akkor) Egy délelőttöt voltunk, a baba főleg a strandsátorban illetve a babakocsiban volt végig, a sátorban szopizott, illetve kb 2,5 órát aludt a babakocsiban+az autóban is. Vízbe persze nem vittük. Velünk nem jött nagymama, csak én, a férjem meg a két gyerek, így felváltva vigyáztunk a babára, míg másikunk a naggyal foglalkozott.
Ha nektek még nagymama is lesz, akkor tudtok a férjeddel kettesben fürödni, én azt mondom menjetek, de persze azért ne minden nap, csak alkalmanként...
Most már 13 hós a pici, és persze már vittük strandra :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!