Elvihetjük a 2 és fél hónapos babánkat strandra?
igen
pl: nekem a Dagály strandon volt a babaúszás
kb 2 hónapos kortól jártunk rendszeresen oda
Míg az első oltási sorozat véget nem ér, vagyis 4 hónapos koráig nem ajánlatos.
Én is utánna érdeklődtem mikor pici volt. A gyerekorvos, a védőnő és a helyi gyermek úszásoktató is ezen a véleményen volt.
Inkább otthon pancsoltunk egy kis lavorban. Neki bőven elég.
Menjetek nyugodtan.
Nekünk is olyan helyen volt a babaúszás,ahol más időben bárki úszhat,és nem tisztitják közben.
starndra is járunk,2 hónaposan volt először,nyakig betehető nyugidtan,csak vizet ne nyeljen és ne a legmelegebb időben vidd be a vizbe,és kend bőven vizálló babanaptejjel.
nem tudom.nekem minden válaszadó leugatta a fejem mikor írtam hogy 8 hónapos babánkkal mennénk fürdőbe.
de azért 2,5 hónapos babapancsizásra meg áment adnak.
szuper.
Én sem vinném.
Ha nincs egy nagyobb tesó, aki miatt menni kell néha strandra, akkor minek? Neki nincs szüksége rá, én meg kibírnék egy szezont strandolás nélkül.
1# vok
mind a 3 gyerekemmel voltam babaúszáson mind a 3-mal 2 hónaposan kezdtük
soha egyik sem kapott el semmit sem a strandon pedig már 11 éve strandolunk rendszeresen
sőt h borzoljam a paraanyuk idegeit kb fél évesen Balatonoztunk mindegyikkel :-)
ha csak a lábát lógatja be az nem ugyan az mint ha teljesen megmártaná benne
hihetetlen..itt mindenki babaúszásról beszél.
a kérdező strandolni akarja vinni a babát,nem
BABAÚSZÁSRA!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!