11 hetes kislanyom allandoan az oklet szopja, nyalzik, sirdogal. Nem ehes, hasija nem faj, melege sincs, pelus tiszta. Ugy tunik, minden rendben, de megsem, ha sirdogal. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
2008. szept. 4. 12:08
1/7 anonim válasza:
Az én lányom 10 hetes és ő is nagyon nyáladzik és a kis keze állandóan a szájában szopizza, cuppog vele, mintha éhes lenne. Megfigyeltem, hogy nem csak akkor csinálja amikor éhes, hanem akkor is amikor tele a pocak, tisztában van. Szerintem most vannak abban a kórban, hogy mindent kezdenek a szájukba tenni a kis kezük pedig kéznél van:)
2/7 anonim válasza:
Szerintem az első válaszolónak lehet igaza.
Az én kisfiam is kb. 2 hónapos korában kezdte az öklét rágni, és folyt a nyála, de a foga csak 6 hónaposan bújt ki. Azóta is mindent a szájába vesz( most 8 hónapos), és nem cumizik.
Jó babázást!
3/7 anonim válasza:
Szia! Mi 6 hónaposak vagyunk, de nem cumiztunk 1 percig sem. Csak az öklét tömi és akkorákat kiabál közben, hogy úgy rohangálok, ha épp nem vagyok a szobába, hogy most mi van, mert már kezd forgolódni a hasára és vissza is. Van 2 alsó és 1 felső fogunk is, de ennek ellenére 2 hónapos kora óta ömlik belöle a nyál.
4/7 anonim válasza:
Lányom is 11 hetes, dettó, nem rég kezdte az ökölszopogatást:-)
Szerintem csak nyugtatja magát, egyáltalán nem az éhség jele.
Nem lehet, hogy álmos? Ha sírdogál? Bár a lányom is mindig szopja, nem csak ha jelez vele valamit.
5/7 anonim válasza:
Fiam 9 hetes és 2 hete csinálja ezt.Csak úgy cuppog vele!:)
6/7 anonim válasza:
A dokinőm szerint a fogzás sokkal hamarabb elindul, mint azt gondolnánk, akár hónapokkal a fog kibújása előtt. A nyálazás a legtipikusabb tünet.
7/7 anonim válasza:
Igen, lehet fogzás is a dologban (van akinek tényleg az!) de általában ilyenkor még nem erről van szó. Egyszerűen felfedezték, hogy van kezük. Bár ha a tied sírdogál, akkor ott lehet, hogy tényleg fogprobléma van vagy esetleg még enne szerintem. 15 hetes kislány anyukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!