Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 11 hetes kislanyom allandoan...

11 hetes kislanyom allandoan az oklet szopja, nyalzik, sirdogal. Nem ehes, hasija nem faj, melege sincs, pelus tiszta. Ugy tunik, minden rendben, de megsem, ha sirdogal. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
2008. szept. 4. 12:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányom 10 hetes és ő is nagyon nyáladzik és a kis keze állandóan a szájában szopizza, cuppog vele, mintha éhes lenne. Megfigyeltem, hogy nem csak akkor csinálja amikor éhes, hanem akkor is amikor tele a pocak, tisztában van. Szerintem most vannak abban a kórban, hogy mindent kezdenek a szájukba tenni a kis kezük pedig kéznél van:)
2008. szept. 4. 12:19
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem az első válaszolónak lehet igaza.

Az én kisfiam is kb. 2 hónapos korában kezdte az öklét rágni, és folyt a nyála, de a foga csak 6 hónaposan bújt ki. Azóta is mindent a szájába vesz( most 8 hónapos), és nem cumizik.

Jó babázást!

2008. szept. 4. 12:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia! Mi 6 hónaposak vagyunk, de nem cumiztunk 1 percig sem. Csak az öklét tömi és akkorákat kiabál közben, hogy úgy rohangálok, ha épp nem vagyok a szobába, hogy most mi van, mert már kezd forgolódni a hasára és vissza is. Van 2 alsó és 1 felső fogunk is, de ennek ellenére 2 hónapos kora óta ömlik belöle a nyál.
2008. szept. 4. 13:46
 4/7 anonim ***** válasza:

Lányom is 11 hetes, dettó, nem rég kezdte az ökölszopogatást:-)

Szerintem csak nyugtatja magát, egyáltalán nem az éhség jele.

Nem lehet, hogy álmos? Ha sírdogál? Bár a lányom is mindig szopja, nem csak ha jelez vele valamit.

2008. szept. 4. 13:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Fiam 9 hetes és 2 hete csinálja ezt.Csak úgy cuppog vele!:)
2008. szept. 4. 14:02
 6/7 anonim ***** válasza:
A dokinőm szerint a fogzás sokkal hamarabb elindul, mint azt gondolnánk, akár hónapokkal a fog kibújása előtt. A nyálazás a legtipikusabb tünet.
2008. szept. 4. 14:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen, lehet fogzás is a dologban (van akinek tényleg az!) de általában ilyenkor még nem erről van szó. Egyszerűen felfedezték, hogy van kezük. Bár ha a tied sírdogál, akkor ott lehet, hogy tényleg fogprobléma van vagy esetleg még enne szerintem. 15 hetes kislány anyukája.
2008. szept. 4. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!