Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A baba teajat hogy melegitsem...

A baba teajat hogy melegitsem mindig ujra?

Figyelt kérdés
mert csak par kortyot iszik szopizas utan...,es iigya a cumisuvagbol ugyanazt?mikroban?
2008. szept. 4. 11:33
 1/5 anonim ***** válasza:

A teát megmelegítheted többször is szerintem. Esetleg csinálhatod azt is hogy a cumisüvegbe kevesebbet öntesz mint eddig, ha olyan keveset iszik.

Egyébként ha szoptatsz, akkor nem kell neki teát adnod.

Mennyi idős a babád?

2008. szept. 4. 12:56
 2/5 anonim ***** válasza:

szia!

állitsd picit forró vibe,ugy gyorsan átmelegszik. a mikro szerintem nem jó egy pici babának.sokan mikrozzák és ezért lefognak pontozni de szerintem nagyon káros

2008. szept. 4. 13:30
 3/5 A kérdező kommentje:
3 napos a babam!!!valaki azt mondja kell(muszaly) teaztatni valaki azt mondja nem...
2008. szept. 4. 15:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Nagy melegben két szopi között lehet sőt szerintem kell is neki folyadékot adni. 1-2 napig eláll a cumisüvegbe a tea, de utána ki kell cserélni, mert beleposhad. A mikrótól szerintem semmi baja nem lesz. Én az ételét és italát is mikrózom.
2008. szept. 4. 15:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Én soha nem melegítem, szobahőmérsékleten tartom. Nem kell hűtőbe tenni. Ha reggel főzöl egy cumisüvegynyit, azt estig nyugodtan ihatja.
2008. szept. 4. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!