Anyukák! Akinél újszülött baba van a lakása pedíg padlófűtéses, hogyan oldottátok meg, hogy melegebb legyen a picinek?
háló ajtaját nyitvahagyod,bemegy a melletelevő szobából a meleg...
fürdetés előtt meg kapcsolsz hozzá vmit (olajradiátor,hősugárzó...fél óra alatt bemelegit 25 fokra,fürdetéshez,és napi fél óra nem sok áram)
Szerintem ne tégy semmit! Megszokja hamar.
Éjszakára pedig majd öltöztesd fel jobban, amúgy is a hidegben sokkal jobb, pihentetőbb, egészségesebb az alvás.
Nem lesz semmi baja. Az én fiam októberi, nem fűtöttünk jobban. Nem is fázós, nem nyafka, és lekopogom, nagyon ritkán beteg.
Jaj de jó,hogy ezt írtátok!
Már megijedtem,hogy mi lesz szegénnyel 22 fokban...
Csak mert ugye ők még nem mozognak csak egyhelyben fekszenek,könnyebben megfázhatnak.
Na de akkor ne parázzak igaz?
Tudjátok rengeteg olyan ismerősnél,rokonnál voltam már babalátogatóban,ahol meg lehetett dögleni a melegtől!
Már nekem felnőttnek volt fullasztó.De ők azt mondták,kell ez a picinek:S
Igen nálunk sehol nincs radiátor,padlófűtés mindenütt.
De meg lettem erősítve,tehát nem fog megfázni:)
Bár ha azt nézem,hogy mi sem szeretünk melegben aludni,akkor jó lesz neki a 22 fok is:)
Harmadik gyerek és mennyit parázok mi?
Tudjátok,tavaly költöztünk be a lakóparki lakásunkba,ezért nem tudom mit kell csinálni újszülöttel ilyen helyzetben.A két másik gyermekem radiátoros panelben született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!