Ilyen szeles időben kiviszitek a kicsiteket?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdeztem, mert tegnap kaptuk meg a 4 hós védőoltást és féltem nehogy megfázzon. De gondolom ha jól felöltöztetem meg a babakocsiban is eléggé védve van akkor semmi baja nem lesz ugye? Elég hosszú sétára kellene mennünk mert van egy-két ügyes-bajos dolgunk amit el kellene intéznem.2010. márc. 5. 09:10
1/10 anonim válasza:
A kérdésedre válaszolva én szélben nem viszem ki a 6 és fél hós kisfiam. A hidegbe simán -5fokig, de szélben, esőben nem. Persze, ha muszáj, akkor jól bebugyolálva, babakocsira rátéve a védőt, hogy a szél ne fújjon be, semmi baja nem lesz.
2/10 anonim válasza:
Szia!Ma nekünk is lett volna egy halasztható program.Kimentem a kertbe és borzasztó idő van(Budapest).9 hónapos a kisfiam,de biztos,hogy itthon maradunk.
3/10 anonim válasza:
5 hósak vagyunk és mi kimegyünk szeles időben is.
Fekvő állásba (mózeskosaras)van ilyenkor a babakocsi, mert ha kimegyünk úgyis alvás lesz és így nem fúj be annyira a szél, mintha ugye ülne.
4/10 anonim válasza:
Hordozóban viszem a hasamon, pelerint veszek fölé, felül kigombolva, még az orra sem lóg ki, csak akkora a lyuk, hogy rendesen kapjon levegőt. Még kezeslábas sem kell rá, annyira melegben van. Viszont mindig viszem, mert a nagyobbakért menni kell az oviba, ha esik, ha fúj, ha mínusz van. Első gyereket lehet kímélni, többediket már nem. Babakocsiban fekve a kupola és a lábzsák is elég jól véd, a mélykocsi pedig teljesen szélvédett. Persze ha félsz és halasztható, akkor várhatsz néhány napot, de nem hiszem, hogy jól bebugyolálva megfázna. Az orvos a szeles időt levegőztetésre is alkalmasnak mondta nekem anno.
5/10 anonim válasza:
Szerintem is felhúzott kupolával és lábzsákkal, jól bebugyolálva semmi baja nem lesz. Csak a sapka is jó meleg legyen+még rá dzsekis kapucni!!!
6 hós baba anyukája
6/10 anonim válasza:
nem megyünk ki. Jeges erős szél van:S 7 hónapos.
7/10 anonim válasza:
Az én lányom 1 éves már szaladgál az udvaron, de nagyon gondolkodom rajta, hogy nem viszem ki. Őt már a babakocsi nem védi. Most volt nemrég beteg.
Még én is huzatot bírok kapni ilyen szélben nemhogy ő....
8/10 anonim válasza:
Tegnap is ilyen szél volt,elsétáltunk a boltba,de megbántam,alig vártam,hogy hazaérjünk.Ma meg hideggebb is a szél.Hivott a szokásos banda sétálni,de mi nem mentünk.Ha kissebb lenne és nagybabakocsiban letudnám fektetni,ott nem éri annyira akkor elmennénk.De 1éves,nem birja már a fekvést.
9/10 anonim válasza:
voltunk kint.14 hós.de szerencsére fordítható a kar.igy széllel szemben volt.nem érte,aztán még futott egy kört az udvaron is,picit piros volt az orra,meg hideg a pofija,de jó kedve lett tőle.ez a lényeg.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi végül is nem mentünk ki, csak féltettem.
2010. márc. 6. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!