Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vásároltál már a Teszen egy...

Vásároltál már a Teszen egy gyerekjatek2010 eladótól?

Figyelt kérdés
Etetőszékek vannak nála feltűnően olcsón.
2010. márc. 5. 08:52
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem hoz ki ilyen eladót:(
2010. márc. 5. 09:10
 2/10 anonim ***** válasza:

Hát nem....,de pont múlt héten vettem egy olyan széket,amit most megnéztem az oldalán,hogy árulja....

ha tényleg annyi,akkor nem örülök,mert én 19900 ft-ért vettem....+postaköltség,ami lelett felezve....

Kár,hogy megnéztem....

Azért írd majd meg,ha te vetted meg,hogy tényleg megkaptad-e azt a széket4

Én drukkolok,hogy ne átverés legyen!

De gondolom lelett azért ő is informálva,ahogy mi is,mielőtt regisztráltunk az oldalra....

2010. márc. 5. 09:10
 3/10 anonim ***** válasza:
szerintem nincs ezzel semmi baj.valószínűleg kihagyja a nagykereskedőt,így olcsóbban tudja eladni.nagyon klassz székeke,és az eladó értékelései sem rosszak.
2010. márc. 5. 09:24
 4/10 anonim ***** válasza:

Az utolsó hozzászóláshoz annyit hozzáfűznék,hogy lehet,hogy én néztem meg rosszul,de én nem láttam nála eladott dologról értékelést,max a vásárlásáról van asszem vagy 4 pozitív...

az egyik hozzászólód voltam,aki már megvette ezt a fajta széket...:)

2010. márc. 5. 09:27
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzászólásokat!

Nem utalok előre!Ha nem küldi utánvéttel inkább nem kel,mert nekem átverés szaga van...Nincs értékelt eladása!

2010. márc. 5. 09:46
 6/10 anonim ***** válasza:
2,vagyok,igazatok van,csak azt néztem hogy csak pozitíva van.személyes átvételt nem tudsz megoldani?utánvéttel nem szoktak küldeni.de ahogy te látod,jobb félni.
2010. márc. 5. 12:00
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia

Nem tudom,hogyhogy van,de én egyszer utánvétellel vettem át egy doboz gyógyszert,és elég húzós áron volt....

Nem tudom ,hogy ilyenkor súlyhoz van-e kötve,de ez a szék olyan 10 kg körül van...

Szóval ez iránt is érdeklődjél,hogy hogy is van...,nehogy a végén még rosszabbul gyere ki,mintha megvetted volna 19 ezerért...!!

Ügyes legyél!! :)

Még mindíg drukkolok,hogy igaz legyen! :)

2010. márc. 5. 12:49
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia

Na végül mi lett a székkel?

Megvetted?

Én közben rájöttem,hogy azért jobb lenne,ha lehetne a lábtartó részen is állítani..,de végül is már mindegy...:)

Esetleg ha még nem vettél,akkor ezt is vedd majd figyelembe,mert én nem tettem...hátha neked is lényeges lenne...

Szia,amúgy jó hétvégét!

2010. ápr. 18. 10:33
 9/10 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Csaló volt!Szerencsére nem utaltam,de kb 15 embert átvágott.....

Én vettem egy más típusú etetőszéket

2010. ápr. 19. 11:17
 10/10 anonim ***** válasza:

Na jól van akkor!

Legalább téged nem sikerült neki becsapnia..!

2010. ápr. 19. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!