Vásároltál már a Teszen egy gyerekjatek2010 eladótól?
Hát nem....,de pont múlt héten vettem egy olyan széket,amit most megnéztem az oldalán,hogy árulja....
ha tényleg annyi,akkor nem örülök,mert én 19900 ft-ért vettem....+postaköltség,ami lelett felezve....
Kár,hogy megnéztem....
Azért írd majd meg,ha te vetted meg,hogy tényleg megkaptad-e azt a széket4
Én drukkolok,hogy ne átverés legyen!
De gondolom lelett azért ő is informálva,ahogy mi is,mielőtt regisztráltunk az oldalra....
Az utolsó hozzászóláshoz annyit hozzáfűznék,hogy lehet,hogy én néztem meg rosszul,de én nem láttam nála eladott dologról értékelést,max a vásárlásáról van asszem vagy 4 pozitív...
az egyik hozzászólód voltam,aki már megvette ezt a fajta széket...:)
Köszönöm a hozzászólásokat!
Nem utalok előre!Ha nem küldi utánvéttel inkább nem kel,mert nekem átverés szaga van...Nincs értékelt eladása!
Szia
Nem tudom,hogyhogy van,de én egyszer utánvétellel vettem át egy doboz gyógyszert,és elég húzós áron volt....
Nem tudom ,hogy ilyenkor súlyhoz van-e kötve,de ez a szék olyan 10 kg körül van...
Szóval ez iránt is érdeklődjél,hogy hogy is van...,nehogy a végén még rosszabbul gyere ki,mintha megvetted volna 19 ezerért...!!
Ügyes legyél!! :)
Még mindíg drukkolok,hogy igaz legyen! :)
Szia
Na végül mi lett a székkel?
Megvetted?
Én közben rájöttem,hogy azért jobb lenne,ha lehetne a lábtartó részen is állítani..,de végül is már mindegy...:)
Esetleg ha még nem vettél,akkor ezt is vedd majd figyelembe,mert én nem tettem...hátha neked is lényeges lenne...
Szia,amúgy jó hétvégét!
Sziasztok!
Csaló volt!Szerencsére nem utaltam,de kb 15 embert átvágott.....
Én vettem egy más típusú etetőszéket
Na jól van akkor!
Legalább téged nem sikerült neki becsapnia..!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!