Bababörzén vásároltál, eladtál? Milyen volt?
Figyelt kérdés
Mei tai-t varrok azt vinnék eladni de nam tudom megérné e. Nem voltam még soha bababörzén. Használt ruhánk is van dögivel. Valaki árult már ott és mit? Vagy esetleg tudjátok mennyiért adják ott a mei tai-okat?2010. nov. 9. 18:27
1/9 anonim válasza:
én épp mei tai-t vettem ott. új volt 12e.
egy ismerősöm 100e-ért árult használt ruhákat legutóbb, megéri szerintem.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Én neten 5-6 ezerért adom. Akkor jó lennék árban.
2010. nov. 11. 14:19
3/9 A kérdező kommentje:
Várok még más tapasztalatokat is.
2010. nov. 11. 14:20
4/9 anonim válasza:
árultam börzén ruhákat, játékokat, új kengurut. ruhákat vitték mint a cukrot, kenguruból kevés fogyott
6/9 anonim válasza:
Egyik kolléganőm is árulta kislányai kinőtt ruhájait bőrzén,azt mondta mindíg nagyon jó áron adott el dolgokat,azt mondta még a kiszoknikat is elvitték tőle mindíg az utolsó db-ig!
7/9 anonim válasza:
Én vásároltam, de eladni még nem próbáltam. Szeretem a börzéket, jó dolgokat lehet kifogni és általában jobb árakon, mint az üzletekben.
8/9 anonim válasza:
Én is csak vásárolni voltam eddig de szeretek börzére járni mert rengeteg márkás ruhát tudok így bvenni a fiamnak amit nem tudnék neki újjanon megvenni.
Amúgy lehet én vagyok tudatlan de mi az amit varrsz??Köszi
9/9 A kérdező kommentje:
Még készülőben van de tudsz képet nézni és leírás is van róla.
2010. nov. 16. 10:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!