Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Etetnéd üvges bébiétellel a...

Etetnéd üvges bébiétellel a babádat, ha ugyanannyiba kerülne, mint fözni?

Figyelt kérdés
2015. júl. 13. 16:14
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Azért lettem lepontozva mert üvegeset kap? Vagy mert megtehetem,hogy nem nézem az árakat?! Mindenböl a legjobbat kapja és ha az a legdrágább akkor a legdrágább. :-)
2015. júl. 15. 16:23
 32/33 anonim ***** válasza:
30-as, nem bántásbol kérdezlek, csak érdeklodom. egy 8 honapos már elég sok mindent ehet, nem szokott veletek ebédelni,- levest, krumplipurét hussal, vagy szoszokat, tésztákat osszeturmixolva? nem eszik ilyeneket?
2015. júl. 15. 16:47
 33/33 anonim ***** válasza:
Én a tapasztalataim alapján (2 gyerek után), azt kell mondjam, hogy a bébiétel sosem kerül annyiba, mintha főznél! Ha veszem a Kecskeméti bébiétel árát, az 5-6-8 hónapos 300 és 450 forint között mozog! (Azért vettem alapul a Kecskemétit, mert az Univer és a Hipp 163 gramm (ami az én fiamnak pl. kevés, 11 hónapos 220 grammot simán megeszi!) Tehát Kecskeméti: szerintem piszok drága ennyiért 20 deka barackot vagy almát venni, de mit csinálsz, ha februárban kellene ezeket adni neki? Megveszed az üvegest és mindjárt nem drága! (Igen februárban majd 500 ft 1 kiló alma, aminek penészes a közepe, nyilván nem adom oda neki!) Vagy például a gesztenye, amit mégis honnan szerzel az év bármely szakában, az őszön kívül! És a vízválasztó, a hal! Heti 2-szer kell halat ennie, de nincs az az isten, hogy bármilyen halat adjak neki, a bébiételen kívül! Szóval így se drága! Vagy nézd a zöldborsót, amit passzírozni kellene, nahát köszi, van más dolgom is: mosok, főzök (igen attól a család másik 3 tagjának még enni kell), vasalok, fertőtlenítek és szórakoztatom a 2 porontyomat! De például, ha krumplilevest főzök, simán kikapok belőle egy kis krumplit, répát és már eheti is! Ugyanez a helyzet karfiolnál, brokkolinál, töknél, zöldbabnál, cukkininél, kis adagot külön edénybe főzök, só nélkül, turmix és lehet falni (én mindegyikhez hozzáfőzök egy fél krumplit)! Így tényleg olcsóbb! Ugyanez a szitu a húslevesnél, bár láttam az előttem írókat, de mégis ki főz 2 naponta húslevest, hogy a babának mindig friss étel kerüljön a tányérjára? És nem az a lényeg, hogy minden étkezésnél mást kapjon, de ha megfőzök egy ételt, frissen kap belőle ebédre, esetleg másnap ebédre, de harmadnap már biztos nem oda neki! Másrészt nálunk maximum 1 hónapban 1-szer van húsleves, mert nálunk már mindenki unja (így több, mint 30 év után) a szokásos vasárnapi kombót: húsleves, rántott hús (bár a köret változékony: petrezselymes krumpli vagy rizi-bizi esetleg krumplipüré) és/vagy pörkölt!
2015. júl. 16. 01:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!