Etetnéd üvges bébiétellel a babádat, ha ugyanannyiba kerülne, mint fözni?
Őszintén? Simán adnám az üvegest.
Amit nem tudok megtermelni, vagy nincs szezonja, abból mindig üvegest kap.
nem fog senki lepontozni, de meg kell értened, hogy aki főz a babájának, az nem a játszótér helyett csinálja, és nem azért mert szuper mami akar lenni. Az, hogy reggel megcsinálom a pépjét, nekem nem idő, 5 percbe telik, nem megy a játékunk rovására. Én töltök ennyivel kevesebb időt reggel a kávézással...nyilván mindenki arra fordítja a szabadidejét amire akarja. Te nem szeretsz főzni/piacra járni, helyette játszótérre mész. Más meg inkább a piacra sétál a babájával, vagy épp - esetemben leszedem a kertből, amíg ő alszik.
Ettől nem foglalkozunk mi sem kevesebbet a babánkkal, és ugyanúgy azért főzünk mert a legjobbat szeretnénk neki megadni.
A terhességem előtt naponta főztem, enni is imádtam, főzni is. A terhesség alatt először a rosszullét, utána a méreteim miatt voltam képtelen főzni, úgyhogy már alig vártam azt az időt, amikor majd megint főzhetek, és a gyerekemnek főzhetek.
Hát úgy alakult, hogy a drága gyermek baromi kevés szabad időt és mozgásteret hagy, így magunknak már az elejétől kezdve nem főzök, inkább rendelünk. A hozzátáplálás megkezdésével elhatárolódtam a bébiételtől, mert majd én! Nem érte meg a pacsmagolást, volt, hogy nem is ízlett a gyereknek, és a mennyiség, amit megevett: kész pazarlás volt az egész, úgyhogy mi most bébiételezünk. Nem tartom ördögtől valónak, ha pedig anyagilag is megéri, akkor nem is kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!