Mikor utaznátok haza legkorábban babával a családhoz külföldről? (kb.1000 km kocsival)
Köszi a releváns válaszokat! Nem az utazási biztonságról szólt a kérdés, bár a téma kétségtelenül fontos, és érdekes, tegyétek fel hozzá a saját kérdéseteket, és folytassátok ott légyszi.:)
A kérdésre való konkrét válaszokat továbbra is várom. Minden releváns válasznak ment a zöld kéz, a többit nem én pontoztam le:)
Valóban gyermekfüggő. Keresztfiamat 1 hónapos korától utaztatták a szülei, nyugodt baba volt.
OFF: 9-esnek:"35 éves vagyok, a mi idonkben nem volt még -hordozo, se izofix...anyám is igy altatott bennunket, mikor mentunk a nagyszulokhoz 400 km-re. " Arra gondoltál már, hogy a te idődben nem volt ekkora forgalom, nem volt ennyi és ilyen gyorsaságú autó, mint napjainkban??
"a mi idonkben nem volt még -hordozo, se izofix..."
Bizony, es meg is haltak a gyerekek a balesetekben.
9-es: pontosan azért bénult le gyerekkorában a keze az egyik veled egyidős unokatesómnak, mert nem volt semmi biztonsági dolog hátul, még öv sem.
Ha lett volna gyerekülés, akkor nem lett volna semmi baja és a testvére se kap agyrázkódást (bár neki szerencsére nem lett maradandó baja.)
Sőt ha lett volna légzsák a szülők nem halnak meg.
De orosz rulettez csak nyugodtan a gyerekeddel tovább.
Szeptember elejére várjuk a picurt, a terv, hogy legkorábban karácsonyra megyünk haza. Nálunk 130km-ről van ugyan csak szó, így eleve a család is könnyebben jön látogatni. Esetedben a legegyszerűbb persze ha ti 3an hazamentek 1 fordulóval nem pedig, hogy a család megy többel. Szerintem babafüggő lesz. Ha megszületik utazzatok rövidebb távokat, ha csípi akkor go home ha nem akkor várni kell a nagy találkozásra. Esetleg ha nyugtalan hátraülsz, simogatod, nyugtatgatod hátha jobban bírja!
De ki ne vedd a hordozóból.. apum tűzoltó nem részletezem!! Fő, hogy épségben legyetek!!!
Köszi a válaszokat.
18-as, és ti mikor utaztatok vele először?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!