Beíratnátok egy 21 hónapost bölcsibe?
Vagy úgy gondoljátok ha anyuka is otthon van akkor a gyerkőc is legyen vele?
Van egy 21 hónapos lányom és egy 2 hónapos fiam. A lányom szereti a gyerekeket szeret társaságban lenni. Gondolkodtam rajta, hogy beiratom pl heti 2-3 napra 4 órában( márha van ilyen)
Látom rajta hogy igényli a társaságot a játszótéren ahova járunk nincsenek sokan és ha vannak is csak nagyobbak.
Ha bölcsibe járna el tudnám intézni a bevásárlást postát stb. Nem lennék délre kiakadva a hisztijétől.
Ti így beiratnátok bölcsibe?
10-es, hogy ki írt butaságot, arról kár vitázni:))
9-es.
Nem mondtam hogy nem tudom ellátni a háztartást. Igazábol azért gondolkodtam el rajta mert amikor megyünk le a játszótérre mindig kérdezi baba? Azaz hol vannak a gyerekek. Amint jön valaki egyből megy oda hozzá megfogja a kezét hívja játszani és látszik rajta hogy mennyire élvezi ha más gyerekekkel pl csúszdázik.
Heti pár napra max 4 órában. Ahol élek van a bölcsiben külön terem ilyen játszóház ott lehet hagyni a gyerekeket. De az a baj hogy csak 1 gondozó van ha 5 gyerek van és egy akkor is ha 25.
14es nem állok le veled vitatkozni mert latom betörik a fejed ha valaki nen ert veled egyet!
Mire egyutt tudnak jatszani ahoz a picenek legalabb 2evesnek kell lennie!
1evesen nem tudnak jatszani hiszen epp hogy csak elindul akkor a pici.
Es mire tudnának jatszani közösen addigra a nagy óvoda köteles lesz.itt meg latszik a majdnem 2 év korkülönbség kesobb nem fog csak amikor mar a kicsi tud önállóan jatszani.
ja értem. akkor, ha valaki nem dolgozik, csak otthonül, akkor az hawaii.
bírom ezt a felfogást, miszerint az a jó anya, aki sokat szenved, és nem kér segítséget - akár úgy, hogy "lepasszolja" a gyerekét, aki mellesleg tök jól érzi magát a többi kicsi közt.
biztos vagyok benne, hogy sokan most sem értik, mire akarok célozni, de nem fogom elmagyarázni. :)
"14es nem állok le veled vitatkozni mert latom betörik a fejed ha valaki nen ert veled egyet! "
Esküszöm, nem értelek? Te lenni magyar?
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!