Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ezt a bébitaxit utcára is...

Ezt a bébitaxit utcára is lehet használni? Van valakinek ilyen? Szereti a babája?

Figyelt kérdés
[link]
2010. márc. 4. 15:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem ennyire puccos van és igen utcán is használjuk még ma is.

Ha jól látom ez is olyan amit direkt utcai sétához tettek anyukának még komfortosabbá. De én nem adnék érte ennyi pénzt. Túl drága ahhoz,hogy használja 3-4 hónapig aztán tedd félre mert már motorozik.

2010. márc. 4. 15:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

nekünk van, de nem ilyen....csak egyszerű...először járássegítőként tologatta,most megfarol fordul, rallizik,egyenlőre a lakásban....utcára lehet vinni, csak koszos lesz, meg jobban kopik...egyébként meg miért ne???

17 hós baba

2010. márc. 4. 16:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan ezt találtam olcsobban,ha még nem vettétek meg.Amugy simán kivinném az utcára.
2010. márc. 4. 16:13
 4/6 A kérdező kommentje:
Nektek milyen van? Utolsótól kérdezném hogy hol találtál olcsóbban?
2010. márc. 4. 16:27
 5/6 anonim ***** válasza:

[link]

nekunk ilyen van, egy eves a bebim, mar szalad, a kulso tartot mar levettuk, még csak tolja mert labbal meg nem hajtja, akkor fogom levinni, ha mar labbal is tudja hajtani

en nem akarom ebben tolni, inkabb babakocsi még

2010. márc. 4. 17:56
 6/6 anonim ***** válasza:

Az vagyok aki talált olcsobban.Elfelejtettem a linket,bocsi.

[link]

2010. márc. 4. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!