Napközben mikor nem alszik a babátok hol tartjátok? Pihenőszék, földön, ágyon? Enyém 6.5 hós de még csak hasra bír fordulni, vissza nem, támasztva űl, de eldölne, és a lábára sem áll csak az egyikre.
A védőnőt közel ne engedd még egyszer a picihez! Ostoba nőszemély az ilyen, annyira brutál, hogy alig van normális védőnő!
A babák teljesen eltérően fejlődnek, a te picid még nem késett le semmiről, ne félj! Álltatni még ártalmas is ilyenkor, ne próbálkozzatok vele, a forgását segítheted azzal, hogy gyakran biztosítasz neki tágabb teret, köré raksz érdekes játékokat, hogy csak akkor tudja szemügyre venni, ha elfordul. Eleinte picit segíthetsz neki, de rájön magától is. Én a lányomat annak idején gyakran tettem le a földre egy nagy szivacsmatracra, azon tanult meg mindenfélét.
Nem szabad erőltetni a babát, az ilyen dolgokkal, amit a védőnő is csinált, csak kudarcélményt okoztok neki. Majd csinálja ő magától, amit kell. De egyáltalán, mi a fenének hordod ilyen banyákhoz? A védőnő nem kötelező, hanem egy szolgáltatás, amit vagy igénybe veszel, vagy nem. Másfél éves a lányom, de soha nem vittem védőnőhöz. Egyszer-kétszer kijött, megnézte, ennyi. Most várom a második babámat, de védőnőnél csak addig voltam, míg megkaptam a kiskönyvemet.
Földön van, volt mindig is egy játszószőnyegen, most már habtapin. néha beletettem a pihenőszékbe de utálta, sose támasztottam hogy üljön. Néha hasra fordítottam 10 percekre, szeretett így nézelődni.
Egyébként a vdőnőd egy hülye, a mozgásfejlődést soha NEM szabad erőltetni, minden gyerek a saját ritmusában tanulja meg a dolgokat, ha már elég erős hozzá a csontozata és az izmai akkor fog mindent csinálni magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!