Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hónaposnak pörkölt tésztával?

8 hónaposnak pörkölt tésztával?

Figyelt kérdés
Csak kóstoltatás szintjén gondoltam. Tésztát és húst már korábban is evett, a szaftot meg nem csináltam fűszeresre. Szerintetek?
2010. márc. 4. 11:47
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ennyi időssen nem volt olyan kaja amit nem kostólt volna meg,most 14 hónapos és mindent eszik,főleg amit én főzök,disznóvágáskor is végig kóstól mindent,nem is kövér és egészséges kislány!Szerintem nyugottan adhatsz neki!
2010. márc. 4. 13:41
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Egész nyugodtan adj neki! Főleg ha 4 hós kora óta hozzátápláltok.
2010. márc. 4. 13:55
 23/25 anonim ***** válasza:
Pulykahús teljesen jó, zöldfúszereket lehet használni, tehát az is rendben, ha már evett tésztát az is rendben. Elvileg a kajába olajat is kell tenni, ha nem tocsog akkor az is rendben. Gondolom alatta van hagyma, ha megnézed a babakaják nagy részében van hagyma, tehát az is rendben (csak ne legyen benne túl sok). Én mondjuk a zaftját nem nagyon adnám, és tennék hozzá zöldségeket, hogy könnyebb és vitamindúsabb legyen. Én is hazsnálok ételízesítőt, de ízfokozó és tartósítószermentes bio-t. És a kajába csak minimális sót teszek és a magunkét még utólag megsózom.ja és a borsot is kerülöm illetve mértékkel használom.
2010. márc. 4. 14:50
 24/25 anonim ***** válasza:
14%
Szerintem adjál neki zsíroskenyeret és egy nagyfröccsöt is...:)
2010. márc. 4. 14:54
 25/25 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Nektek akkor biztos bevált a nagyfröccs, ha ajánlod. Itasd is a gyerekeddel, hogy bírja veled a mindennapokat!

2010. márc. 4. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!