Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hónaposnak pörkölt tésztával?

8 hónaposnak pörkölt tésztával?

Figyelt kérdés
Csak kóstoltatás szintjén gondoltam. Tésztát és húst már korábban is evett, a szaftot meg nem csináltam fűszeresre. Szerintetek?
2010. márc. 4. 11:47
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
50%
Barátnőm kislánya 7,5 hónaposan pörköltszaftos nokedlit evett:) Imádta és azóta is az az egyik kedvenc kajája, most már jó sok husival, néha kis tejföllel.
2010. márc. 4. 12:03
 12/25 anonim ***** válasza:
50%
Mindenkinek maskepp fejlodik a gyereke,az en kislanyom het honapos,hat honaposan kezdtema hozzataplalast es meg mindig csak docogunk,nemhogy nokedlit hussal,de alig eszik par kanal bebikajat vagy amit fozok neki.Szerintem ha a porkolt csirke mellebol van akkor igen,ha diszno en nem adnak meg kostolni sem.
2010. márc. 4. 12:09
 13/25 A kérdező kommentje:
Mivel a kislányom tápszeres, 4 hónaposan kezdtem a hozzátáplálást, és tejtemékeken kívül szinte már mindent kóstolt, persze sokmindent csak mértékkel. Higgyétek el, nem tömöm állandón magyaros, fűszeres kajákkal, és szinte semmit nem adtam neki hamarabb, mint ahogy azt javasolják. Én meg például az ízesített, cukrozott tejpépeket, pudingokat, piskótákat, stb. nem adnám még neki. Ennyi szemetet ráér enni később is, más meg 6 hónapos korától tömi vele a gyerekét.
2010. márc. 4. 12:19
 14/25 anonim ***** válasza:
47%
Arra nem gondoltok, hogy még meg sem tudja rágni a húst? Én darált húsos kajákból (pl. bolognai,) szoktam még fűszerezés előtt kivenni és apró tésztával, mondjuk tarhonyával adom. Ezeket úgyis pörköltszerűen csinálom. De a zöld fűszer már adható 1 éves kor alatt.
2010. márc. 4. 12:20
 15/25 anonim ***** válasza:

Első vagy második válaszoló vagyok, jó lenne, ha olívaolajjal főznéd legközelebb a pörköltet, esetleg a csontot is kiveszed egy darab húsból és azt adnád a babának. A csont mellett előfordulhat, h a bacik nem pusztulnak meg, de mondjuk én a csirkepörköltet is másfél óráig főzöm.

12 hósan már gombapörköltet adtam neki úgy, hogy a gombéát teljesen összeturmixoltam, hiszen azt még a felnőtt gyomra sem tudja megemészteni.

Azért nyugodtan kóstoljon, legközelebb meg kicsit módosítva főzz!

2010. márc. 4. 12:21
 16/25 A kérdező kommentje:

Kedves 12:20-as!

Te arra nem gondolsz, hogy a húst, meg a tésztát nem egész darabokban szeretném adni neki? Ennyire nem kell hü...ének nézni az embert. Vagy Te egészben adod a gyerekednek a húst?

(Egyébként púlykából készült és nincs benne ételízesítő, csak természetes fűszerek.)

2010. márc. 4. 12:32
 17/25 anonim ***** válasza:

Szia! :)))))

Én is adok a lányomnak, ja és ételízesítő is van benne.

2010. márc. 4. 13:15
 18/25 anonim ***** válasza:
Hát ez jó:-)) 12:20 as Villával történő pépesitésről vagy botmixerről még nem hallott? :-)
2010. márc. 4. 13:19
 19/25 anonim ***** válasza:
51%
Én nem adnám. Én ennyi idősen még sót sem tettem a kajájába!
2010. márc. 4. 13:23
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Az ételízesítő az kifejezetten jót tesz a gyereknek..:((
2010. márc. 4. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!