Miért baj, ha néha napján majdnem 10 hónapos babámnak adok babapiskótát majszolgatni?
Azért nem szabadna ilyen idősen sok mindent még adni,mert a babáknak ilyenkor még nem igazán úgy mond érett a gyomruk és ezért is kezdik el az első falatkákat csak 6hónapos kortól.
Nem véletlenűl találták ki hogy mit mikor kezdhet el a baba,nagymamák meg jönnek azzal,hogy anno bezzeg szabad volt és ők is felnőttek.Csak nem kéne elfelejteni,hogy milyen beteg Világban élünk és minden ételt telecukroznak,adalékanyagokkal tömik tele és szerintem ettől is óvják a kicsiket.Persze én is azért adok jó falatokat a kislányomnak,de módjával.Szerencsére a mi védőnőnk jó fej.De szerintem néha néha nyugodtan adhatsz neki babapiskótát.Még az ínnyének is jót tesz mikor jön a foga.
Én azt tanácsolom hogy hallgass saját magadra és ne másra.
nem a glutén miatt gáz!!! Mivel uigen, az a kenyérhéjban meg kiflicsücsökben is van.
Viszont a babapiskóta nevével ellentétben nem való babának mivel egész tojás van benne meg teljes tej.
Ezért nem tanácsos adni, hiszen ezekkel 1 éves korig várni kéne elvileg.
De mindenki azt csinál, amit jónak lát.
Az utolsóhoz tegyük hozzá, hogy egyenlőre. És akkor jó a leírása. A korai allergiázáló étel bevezetés nem biztos, hogy most fejti ki a hatását. Lehet, hogy pl. 5 évesen asztmás lesz...
Szóval tényleg, mindenki azt csinál, amit akar, persze nem kell betartanod, amit az orvosok a kutatásaik alapján javasolnak.
Kedves 9.08-as, légyszíves és ne minősíts itt senkit, nem kérte a kérdező.
A kérdező kérdezett, mi pedig megadtuk rá a hivatalos választ, miért is kerülendő étel a babpiskóta.
Elmondhatod, hogy te máshogy látod ezt, de ne minősítsd se a többi válaszadót (akik véleménye nem egyezik a tiéddel), se a védőnőt. Semmi nem jogosít fel erre téged. Köszönet előre is a kultúráltabb viselkedésedért.
1 éves korukig a babák semmit nem ehetnek csak anyatejet, vagy azt sem? Na mind egy mióta a gyerekek semmit nem ehetnek azóta tömeges az allergiás, beteges, neurológiai gondokkal küszködő babák száma. Aki nem hiszi nézzen utána a demográfiai adatoknak.
Annyi tápos gyereket nevelnek emberek, hogy az nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!