Sinlac-ról vélemények, tapasztalatok? Receptre íratjátok? Mert 2900 Ft-ot nagyon sokallok érte.
Szia!
Én is receptre iratom 1400 forint.
Gyümikhez és a natur főzihez szoktam keverni, nagyon szereti a babám. Sőt, még magában is megeszi pépként.
Édes íze van.
Én is receptre iratom. A délutáni gyümihez szoktam keverni, főleg ha meggyet vagy szilvát kap, mert ez édesíti. Az esti tápszerhez is adok, 210ml-hez 4 kanál tápszer, 3 kanál sinlac.
A babám szereti szerencsére (bár magában nem eszi meg), mert tejfehérje allergiás és nem ehet tejpépet, úgyhogy marad ez.
Első vagyok, gyümölcsökhöz, zöldségekhez rakom, pépesítésként. Pl. lefagyasztottam egy csomó spenótot nyáron, adagokban, úgy, hogy csak leforráztam, turmixoltam és a saját levével be a fagyasztóba. Ezt most előveszem, kiolvad, kap egy kis sinlacot, ami besűríti és már eszik is a finom vasat ezerrel. Nagyon szeretik, mindent megesznek amúgy is mondjuk...
Gyakorlatilag tejpép helyett hazsnálatos, tejallergia-gyanús gyerekeknél. Bármit sűríthetsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!