Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sinlac-ról vélemények, tapaszt...

Sinlac-ról vélemények, tapasztalatok? Receptre íratjátok? Mert 2900 Ft-ot nagyon sokallok érte.

Figyelt kérdés
Esetleg az összetevőit le tudná nekem valaki írni? Előre is köszi.
2010. márc. 3. 21:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Rizs, meg szentjánoskenyér, meg ilyesmi, semmi allergizáló. Receptre íratom. Szerintem tök jó.
2010. márc. 3. 21:57
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Mikhez használod, vagy magában is adod? Milyen az íze?
2010. márc. 3. 22:03
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is receptre iratom 1400 forint.

Gyümikhez és a natur főzihez szoktam keverni, nagyon szereti a babám. Sőt, még magában is megeszi pépként.

Édes íze van.

2010. márc. 3. 22:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Az én fiam olyan szinten utálta,hogy öklendezett tőle.Sztem is borzasztó az íze.
2010. márc. 3. 22:58
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is receptre iratom. A délutáni gyümihez szoktam keverni, főleg ha meggyet vagy szilvát kap, mert ez édesíti. Az esti tápszerhez is adok, 210ml-hez 4 kanál tápszer, 3 kanál sinlac.

A babám szereti szerencsére (bár magában nem eszi meg), mert tejfehérje allergiás és nem ehet tejpépet, úgyhogy marad ez.

2010. márc. 3. 23:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok, gyümölcsökhöz, zöldségekhez rakom, pépesítésként. Pl. lefagyasztottam egy csomó spenótot nyáron, adagokban, úgy, hogy csak leforráztam, turmixoltam és a saját levével be a fagyasztóba. Ezt most előveszem, kiolvad, kap egy kis sinlacot, ami besűríti és már eszik is a finom vasat ezerrel. Nagyon szeretik, mindent megesznek amúgy is mondjuk...

Gyakorlatilag tejpép helyett hazsnálatos, tejallergia-gyanús gyerekeknél. Bármit sűríthetsz vele.

2010. márc. 4. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!