Milyen bébiörzőt vegyek, amiben meghallom, ha a gyerek nyöszög?
TEgnapelőtt vettünk egy bébifigyelőt, az csak sistergett, nem csinált semmit. Visszavittük, és vettünk egy Tefált, gondolva, hogy az már márka, és 15.000.-ftért tud is valamit. De ez meg "nyugalmi"állapotba teszi magát, ha nincs zaj, és csak igen erős sírásra vagy kurjongatásra kapcsol be. De az én lányom nem szokott sírni, csak nyöszög, ha felébredt, de erre meg be sem kapcsol a figyelő... Miért? :-(
Tud valaki tanácsolni valamit? Légzésfigyelőnk van, ezért csak bibiőr kellene.
A Philips volt a következő márka, azt talán érzékenyebb? Mert akkor kicserélném...
Az Angel Care márkának van csak bébiőre? Olyan, ami nem légzésfigyelő is egyben?
Először is szerintem még ma vigyétek vissza azt a drága Tefál bébifigyelőt, ha nem tudjátok használni. Amit én évek óta használok, és már jó pár babánál használtak az a Philips bébifigyelő. Nagyon tudom ajánlani!
Egyébként a boltban próbáljátok ki amit megvesztek, mielőtt hazaviszitek: a bolt két végében álltok, és az egyik belesutyorog az adóba, ha a másik hallja a vevőnél, akkor az jó.
Van olyan készülék (pl.: az enyém is), amelynél A és B csatorna van, ez is hasznos, hiszen az esetleges szomszéd babával nem keveredtek össze.
Mint írtam, légzésfigyelőnk van, és nyugodt is vagyok.
Nekem egy olyan bébiőr kell, amin a baba légzését is hallom a messze lévő konyhában.
A babám nem sír, ha felébred, csak nyöszög, és ezt szeretném meghallani a bébiőrben.
(az eddig kipróbáltak erre nem voltak alkalmasak...)
Javasoltam a Philips baby monitort, ami nekünk is van.
Az én babám koraszülött volt, és nem tudott még sírni, csak nyöszörögni. Éjjel állandóan ment nála, mert olyan halkan nyöszörgött, hogy egyébként nem ébredtünk volna fel rá. Szóval ez a bébiőr a nyöszörgést is közvetíti. Amikor zajt érzékel akkor kapcsol be. Ha csönd van, a baba nem csap semmi zajt, nyöszörgést, sírást stb. akkor nem jelez, de amint mocorogni kezd és már hallom.
Ezt a készüléket tudom ajánlani. A száma: SBC SC361
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!