Ez csak egy balszerencsés nap volt, vagy most kezdődik az
"esős-kelős" korszak?
Figyelt kérdés
Ikreim vannak, 1 éves kisfiúk. Még csak lépegetnek. Reggel egyik babám valahogy elesett, rá a pamperses játéktartóra, ami eltört, szóval elég nagyot esett. Inkább karcolás volt az arcán 2 helyen, picit vérzett csak. Másik babám szintén elesett, púp a homlokán, a szeme alatt, karcolás az orrán.
Annyira szeretném megóvni őket, megszakad a szívem, ha rájuk nézem, és látom a kis arcukon a horzsolásokat. Nyugtassatok meg, hogy ez csak véletlen balesetek sorozata. Iszonyú lelkiismeret furdalásom van. De tudom, sajnos ezt nem tudtam volna megelőzni. De akkor is rossz érzés :(
2010. márc. 3. 19:32
1/7 anonim válasza:
Ez csak rosszabb lesz.... :( Nekem még nem megy a babám, e máris volt két balesetünk. Két napja hason játszott a földön a habszivacson, de a feje lelógott róla, örült nagyon kapálódzott majd lehajtotta hirtelen a kis fejét (gondolom az ágyban szokta), de itt a parketta volt :( :( hatalmasat koppant, rögtön sírt is :( Majd megőrültem ijedtemben, azt sem tudtam hol fájhat neki :(:( Ma meg a kiságyban fogtam, állt a szélénél, majd erősen hanyatdőlt, utána kaptam, de a kis feje picit koppant az ágy szélén, semmi maradandó, de tök a frász jött rám... :(
2010. márc. 3. 19:37
2/7 anonim válasza:
Remélhetően ez egy ilyen nap volt. Az én fiam mindig óvatos volt, popsijára esett vagy a kezére vagy, ha elesett azért nem lett egyenlőre púpja, monoklija, semmi hasonló.
Lehet, hogy ő/mi vagyunk a szerencsések.
11 hónapos korától lépeget, 14 hónaposan szalad.
Fel a fejjel:)
2010. márc. 3. 19:40
3/7 A kérdező kommentje:
Koppanni már ők is koppantak, de nem lett nyoma, rossz volt látni, hogy tudnak úgy esni, hogy picit vérzik a horzsolás. De az én ijedtségem nagyobb volt, mint a probléma.
2010. márc. 3. 19:41
4/7 anonim válasza:
Szia!
Nekem is ikreim vannak. 11hónaposak. Az egyik már kb 3hete megy, a másik még csak próbálkozik. Nálunk ugyanez volt. Esett mindenhol. Most a másikon a sor. Ez ilyen korszak. Már előre félek mi lesz ha kimegyünk. Eddig csak puhatalpú cipő volt a lábukon, a minapmegpróbáltam a kinti cipőt és 2lépés után orrabukott. Még a nyelvét is elharapta, nagyon vérzett neki. Sajna ezt nem lehet elkerülni. Igaza van az elsőnek, lesz még rosszabb. Amíg nem tanulnak meg stabilan járni addig ez lesz, sőt! AZ egyik amelyik már jár, folyamatosan a fejét üti be valamibe. Néha olyan mint akit összevertek.
Kitartás, egyszer ennek a korszaknak is vége :)
2010. márc. 3. 19:42
5/7 anonim válasza:
Szerintem attól igazi gyerek a gyerek,ha tele van horzsolásokkal mint a fiaid:)Akkor él ^^ mármint nem úgy él,hogy él,hanem hogy aktív baba ^^ És ez tök jó hidd el:)
2010. márc. 3. 19:52
6/7 anonim válasza:
A 2. válaszoló vagyok. Csajok, most elvettétek a kedvemet:( Az én babám is örökmozgó, meg sem áll soha, szalad, mégsem esik úgy, hogy sebesüléseket szerezzen, DE ettől még igazi eleven rosszcsont:)))
2010. márc. 3. 19:57
7/7 anonim válasza:
igaza van az utolsónak.szerintem nem egyformák ebben se a babák,manóm addig nem enged el semmit még nem biztos a rendes odaérésben.és már szépen megy egyedül is egy hónapja,sérülések csak az asztal sarok,vagy egy kis oda ütéstől szerzett.de tény,hogy amióta megy,megnőttek a balesetek számai,de mára mintha kevesebb lenne.talán jobb az egyensúlyérzéke,vagy jol ki tudja védeni az eséseket,nem tudom,de ő se áll meg egész nap.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!