Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hónapos babának milyen...

8 hónapos babának milyen hintát vegyek?

Figyelt kérdés
2010. márc. 3. 18:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Még elég kicsi hozzá szerintem, de ha már stabilan ül, vegyél sima műanyag hintát, amit kint is, bent is lehet hasznlni.

[link]

2010. márc. 3. 18:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha már tud ülni, akkor azt a típust, ami ilyen nagy golyós és egy-egy rúdból áll össze a keret. Szóval amilyenek régen is voltak. Nekünk is az volt.
2010. márc. 3. 19:20
 3/5 anonim ***** válasza:
én sima műanyag beleülős hintát vettem amikor már tudtak ülni stabilan,bevált,szerették is és biztonságban voltak benne.a tescoban kb 1500 ft-ért vettük 3 éve.most a kicsinek is olyat fogok venni.
2010. márc. 3. 20:11
 4/5 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok,pontosan olyanról írtam amit az első válaszoló belinkelt.:)
2010. márc. 3. 20:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Nálunk az a helyzet,hogy a hinta az altatáshoz kell,mert vagy ölben,vagy hintában alszik el nappal. Eddig dönthetö elektromos hintában volt,de kezdi kinöni. Önállóan még nem ül, az alvás miatt fektethetö kéne,nameg hogy ne kelljen lökni. Csak azt nem tudom,hogy elektromos hintában meddig maradna el.
2010. márc. 4. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!