Anyukák, akiknek seborrheás ekcémás a babájuk! Mivel kezelitek? El fog múlni véglegesen, vagy ez mindig ki fog újulni az élete során? Mit mondott nektek adoki?
Köszi.
Első válaszoló! És nektek csak az arcán van, vagy más testrészein is? És viszket neki?
Még egy kérdés: Nálatok kellett bevezetni valamilyen korlátozást a táplálkozásban? Mindent ehet?
Vagy ez nem olyan mint a "rendes" ekcéma?
A seborrhea más, mint a sima ekcéma. Nekem a férjem feje ilyen, nagyon csúnya tud lenni, sajnálom a babákat!
DE: a kozmetikusomnak egyszer leírtam, milyen a férjem feje, hátha... Azt mondta, vegyek a gyógyszertárban szalicilszeszt, azzal kenjük. Hát, mondom: hátha...
Azóta a férjem feje teljesen rendben van, minden nap reggel átkeni egy pamacsra locsolt szalicilszesszel és minden rendben. Ha kihagy pár napot, akkor visszatér.
Úgyhogy javaslom ezt a módszert, nálunk csak ez hatott, előtte mindenféle vacakok tömkelegét próbáltuk, gondolhatjátok. Ez viszont olcsó és egyszerű megoldás.
Egyébként ha utánaolvastok, azt írják, hogy megfelelő diétával lehet csökkenteni a tüneteket, pl. a csoki kifejezetten rosszat tesz az ilyen bőrnek. De a férjem inkább átkeni minden nap, mint hogy diétázzon :-))
Akkor lehet rosszat tettünk, azzal, hogy pont most váltottunk HA tápszerről simára. Csak akkor még nem tudtam, hogy ilyen baja van.
Egyébként tegnap óta sokat javult a bőre, de majd kiderül, hogy kiújul-e, vagy mi lesz.
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!