Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi az a müa babatartó kádba?

Mi az a müa babatartó kádba?

Figyelt kérdés
Ez nem azonos a babakáddal, ugye? Ugyanilyen müa-s csak más termék ez?
2008. szept. 3. 11:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem a biztonsági babafürdetőre gondolsz.

Erre lehet fektetni a babát fürdetésközben, így a lábával tud pancsolni, neked pedig mind a két kezed szabad. A brendon honlapján meg tudod nézni, hogy pontosan hogyan is néz ki.

2008. szept. 3. 12:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem borzalmas rosszak.Nekünk is olyan spéci kádunk van,szidom is minden este.Ahogy nő a baba egyre kényelmetlenebb,mert hason meg háton fekve szeretne pancsolni a lábával és ez tele van mindenféle dudorral és csak zavaró.legjobb a sima piskóta alakú babakád..tesco 2000ft vagy az ikeás kád az is jó.7hetes baba mamája
2008. szept. 3. 12:51
 3/5 anonim ***** válasza:

Amire Te gondolsz az az amit a nagy (v. babakádba) lehet tapadókorongokkal rögzíteni és nem kell fogni a babát, belefekteted. A fejét nem éri a víz és izeghet-mozoghat.

Nekünk olyan kádunk van, amiben gyárilag benne van-szerintem nagyon jó. Bár való igaz, a nagy rúgkapálás közben gyakran zavarja a középső "dudor". De tartani nehéz lenne, főleg ahogy jár keze-lába.

A kádat én is készülök lecserélni -csak arra a- műanyagra.

3 és fél hónapos kislány anyukája.

2008. szept. 3. 13:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekünk hagyományos kádunk van, nem extra dudorokkal, mert sokan mondták, hogy zavarni fog. És vettünk egy sima kádat a Tescoban 2000ért, majd bele 1690-ért egy tapadókorongos betétet, amibe bele lehet fektetni, hogy ne csússzon el/le benne a baba, de még ez is zavar, nem is nagyon használjuk. Jobb a sima kád sztem.
2008. szept. 3. 16:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Most nem a kérdésre válaszolok, de remélem azért tudok segíteni!

A műanyag babafürdetőkkel az a gond, hogy kényelmetlen a babának (és szerintem a mamának is), ezért mi vettünk a tescoban normális babakádat 2000 ft-ért és a bababoltban szivacsbetétet(babatartót). A kis fejénél magasabbra tartja a babát, a lába beleér a vízbe, így tud pancsolni és még kényelmes is mindkettőnknek, mert tartani tényleg nagyon nehéz lenne. Nem drága, max 2500 ft. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Remélem a kérdezőnek is tudtam segíteni!

2008. szept. 3. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!