Mi az a müa babatartó kádba?
Szia!
Szerintem a biztonsági babafürdetőre gondolsz.
Erre lehet fektetni a babát fürdetésközben, így a lábával tud pancsolni, neked pedig mind a két kezed szabad. A brendon honlapján meg tudod nézni, hogy pontosan hogyan is néz ki.
Amire Te gondolsz az az amit a nagy (v. babakádba) lehet tapadókorongokkal rögzíteni és nem kell fogni a babát, belefekteted. A fejét nem éri a víz és izeghet-mozoghat.
Nekünk olyan kádunk van, amiben gyárilag benne van-szerintem nagyon jó. Bár való igaz, a nagy rúgkapálás közben gyakran zavarja a középső "dudor". De tartani nehéz lenne, főleg ahogy jár keze-lába.
A kádat én is készülök lecserélni -csak arra a- műanyagra.
3 és fél hónapos kislány anyukája.
Most nem a kérdésre válaszolok, de remélem azért tudok segíteni!
A műanyag babafürdetőkkel az a gond, hogy kényelmetlen a babának (és szerintem a mamának is), ezért mi vettünk a tescoban normális babakádat 2000 ft-ért és a bababoltban szivacsbetétet(babatartót). A kis fejénél magasabbra tartja a babát, a lába beleér a vízbe, így tud pancsolni és még kényelmes is mindkettőnknek, mert tartani tényleg nagyon nehéz lenne. Nem drága, max 2500 ft. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Remélem a kérdezőnek is tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!