Lehetne baj abból később, ha megengedném a babámnak (2,5 hónapos), hogy nappal a szülői ágyon aludjon?
Csak olyan dologra szoktasd rá, ami nem zavar, ha később is úgy marad, vagy amiről tudod, később magától is kinövi.
Én mindig a saját ágyában altatom a babómat.
Miért szeretnél egy helységben lenni vele ilyenkor is? Légzésfigyelőtök van?
11 hónapos anyukája
Nekünk nem okozott gondot. Sokáig a nappaliba kihoztam kisfiamat napközben, hogy amíg teszek-veszek, velem legyen. Most 5 hónapos, és már napközben csak 2x alszik. Nemrég kezdtem azt csinálni, hogy beviszem nappali alvására is a szobájába. Minden gond nélkül délelőtt és délután is alszik 1-1 órát.
Szerintem babafüggő is a dolog.
(B)
Ez a te döntésed.Neked mi a jó?Különben ebben a témában találsz egy nagyon jó cikket a mostani Kismamában.Ajánlom a figyelmedbe.Hangsúlyozom: A TE DÖNTÉSED!!!!!!!Itt legfeljebb azt olvasatod el, hogy ki mit tanácsol és ők hogy gondolkoznak.Ami nem baj, mert én is ebből merítettem sokszor ötleteket.
Minden jót!
5 hónapos kislány anyukája
Babafüggő!!!
Ha úgy érzed gondok vannak az egyedül elalvással, akkor maradjon a kiságyban. Ha tulajdonképpen jó alvó, nem kell ringatni, elalszik szépen, akkor nappalra kihozhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!