Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen baba testápolót érdemes...

Milyen baba testápolót érdemes használni?

Figyelt kérdés
Kisbabám három hónapos. A fürdetőkrémet használtuk eddig, de legtöbbször az sem használ a nagyon kiszáradt területekre. Kinek milyen krém vált be?
2010. márc. 3. 13:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Sanatopic. Gygyszertárban lehet venni, recept nélkül.
2010. márc. 3. 13:58
 2/7 anonim ***** válasza:
úgy értem gyógyszertárban
2010. márc. 3. 13:59
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Kislányomnak is nagyon száraz a bőre, fürdetőkrémmel fürdetem, és utána gyógyszertári testápolóval kenem be (a dokinéni szokta receptre írni, az a gyógyszertárban keverős fajta). Azóta gyönyörű a bőre, pihe-puha :)

17 hós kislány anyukája

2010. márc. 3. 14:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Gyógyszertári testápolót, amit receptre írnak fel. Legolcsóbb de a legjobb.
2010. márc. 3. 14:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Babe Hidratáló testápoló, nekünk ez vált be. Nem olcsó, 4000 ft fél liter, de megéri. Napi kétszer kenem, így másfél hónapig elég.
2010. márc. 3. 14:08
 6/7 anonim ***** válasza:

a kisfiamnak ekcéma miatt volt nagyon száraz a bőre, állandóan viszketett neki, meg ha nagyon kiszárad, akkor bekenésnél csípte is. pedig állandóan kentem...

NIVEA BABY testápoló tej!!! naponta elég 2* bekennem, bársonyos és puha a bőre, nem szárad ki, egyáltalán nem csípte, és mivel nem kell állandóan pacsmagolnom, a bőre is tud egy kicsit lélegezni! (ezt én mindenképpen fontosnak tartottam) remélem találtok valamit, ami beválik :-)

2010. márc. 3. 14:23
 7/7 anonim ***** válasza:
gyógyszertári/sebamed
2010. márc. 3. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!