Használtok baba testápolót vagy olajat vagy valamit a baba bőrére 12 hetesen?
Figyelt kérdés
2011. febr. 22. 15:25
1/3 anonim válasza:
Mi pont ennyi idősek vagyunk, és a doktornéni írt fel a vitaminos ápolókrémet. Én azzal kenem. Nekem nagyon tetszik az illata, és szép a bőre a picinek tőle, és nem mellesleg imádja a kenegetést fürdés után :)
2/3 anonim válasza:
Ja! És ezt a fajtát a gyógyszertárban keverik.
3/3 anonim válasza:
Szia! Mi csak fürdés előtt olajoztuk be a hajlatokat, és én a gyógyszertári fürdőkrémet a vízbe tettem, és úgy fürdettem a kisfiamat. Elvileg lehet a babára is kenni, és úgy megfürdetni, de akkor borzasztóan csúszik a vízben. Mással nem kentem. Most 14 hónapos, még mindig ezzel a fürdőkrémmel fürdetem, mert nagyon érzékeny a bőre, minden kencére, fürdetőre egyből bepirosodik. Utána nem kenem be semmivel, csak az arcát szintén ezzel a hidratáló fürdőkrémmel a doktornő tanácsára, mert a hideg és a sok nyál miatt piros az arca. Minden jót Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!