Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A csecsemőkori ekcémából...

A csecsemőkori ekcémából kigyógyulnak a babák, vagy örökké kenegetnie kell majd magát?

Figyelt kérdés
2008. szept. 3. 10:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia,nekem 3hónapos korom óta tejekcémám van.Mindig azt mondták,hogy idövel kinövöm,sajnos nem igy lett,most azon rimánkodom ,hogy a születendö babóm ne legyen ekcémás,mert nagyon kellemetlen.36 hetes kismami
2008. szept. 3. 10:33
 2/5 A kérdező kommentje:
Szia! Az én babóm most 3 hónapos, leírnád légyszi a pici kori tüneteidet, és azt, hogy hogy jöttek rá, hogy ez a baj?
2008. szept. 3. 10:58
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2008. szept. 3. 10:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Az én egyik ismerősöm kisfia is csecsemő korában ekcémás volt, de 1, másfél éves korára teljesen kinőtte.
2008. szept. 3. 11:34
 5/5 anonim válasza:
A gyerekek nagyobb része kinövi. Van, aki kinövi, de érzékeny, kiszáradásra hajlamos lesz a bőre később is. És végül van, aki felnőtt korában is ekcémás (de ez ritka, úgyhogy nem érdemes emiatt aggódni).
2009. jan. 13. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!