S. O. S. Miért kell a spenóthoz banánt tenni?
Figyelt kérdés
Ezt főzök éppen a babának, de mindenhol ezt olvasom, ti hogyan csináljátok? Nem elég a krumpli meg a húsi, meg a spenót? A pici 6 hónapos2010. márc. 3. 11:30
1/8 anonim válasza:
Édesebb lesz tőle, így nem kell bele cukor. Persze nélküle is csinálhatod :)
2/8 anonim válasza:
ez durván hangzik, de lehet h jó, én nem tettem bele....a sóska az savanyú, de a spenótot kell még édesíteni???
3/8 anonim válasza:
A spenótot főtt tojás sárgával vagy hússal/májjal eszi a lányom, banánt nem adok hozzá.
Mondjuk az én lányom már majdnem 9 hónapos.
4/8 anonim válasza:
Sposem raktam.
Először csak spenót+krumli, később spenót+krumli+tojáásárgája+picisó+hus
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:-) Egy részéhez raktam a másik része simán krumpli meg hús volt. A banánost kiköpte, és azt mondta beeee Szóval győzött a hagyományos íz. Még egyszer köszi csajok a segítséget
2010. márc. 3. 12:18
6/8 anonim válasza:
a sóskához teszek banánt, a spenót ahogy írtad husi+krumpli+spenót
7/8 anonim válasza:
Én azért tettem bele banánt, mert CSAK ÚGY ette meg. Krumplit semmibe sem tehettem, mert nem ette meg vele a kajákat. Aztán mikor már ehetett tojást, azzal csináltam neki, de a spenót akkor sem lett nagy favorit. (Mondjuk semmi sem)
8/8 anonim válasza:
12:10
Nálunk a cukkini ment először almával, vagy banánal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!