Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » S. O. S. Miért kell a spenótho...

S. O. S. Miért kell a spenóthoz banánt tenni?

Figyelt kérdés
Ezt főzök éppen a babának, de mindenhol ezt olvasom, ti hogyan csináljátok? Nem elég a krumpli meg a húsi, meg a spenót? A pici 6 hónapos
2010. márc. 3. 11:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Édesebb lesz tőle, így nem kell bele cukor. Persze nélküle is csinálhatod :)
2010. márc. 3. 11:32
 2/8 anonim ***** válasza:
ez durván hangzik, de lehet h jó, én nem tettem bele....a sóska az savanyú, de a spenótot kell még édesíteni???
2010. márc. 3. 11:34
 3/8 anonim ***** válasza:

A spenótot főtt tojás sárgával vagy hússal/májjal eszi a lányom, banánt nem adok hozzá.

Mondjuk az én lányom már majdnem 9 hónapos.

2010. márc. 3. 12:09
 4/8 anonim ***** válasza:

Sposem raktam.

Először csak spenót+krumli, később spenót+krumli+tojáásárgája+picisó+hus

2010. márc. 3. 12:10
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:-) Egy részéhez raktam a másik része simán krumpli meg hús volt. A banánost kiköpte, és azt mondta beeee Szóval győzött a hagyományos íz. Még egyszer köszi csajok a segítséget
2010. márc. 3. 12:18
 6/8 anonim ***** válasza:
a sóskához teszek banánt, a spenót ahogy írtad husi+krumpli+spenót
2010. márc. 3. 12:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Én azért tettem bele banánt, mert CSAK ÚGY ette meg. Krumplit semmibe sem tehettem, mert nem ette meg vele a kajákat. Aztán mikor már ehetett tojást, azzal csináltam neki, de a spenót akkor sem lett nagy favorit. (Mondjuk semmi sem)
2010. márc. 3. 14:29
 8/8 anonim ***** válasza:

12:10

Nálunk a cukkini ment először almával, vagy banánal.

2010. márc. 3. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!