Apasztani akarok, valaki tud tanácsot?
Semmikeppen se szedj fogyaszto tablettat, amig akar csak egyszer is szopik a fiad. Hidd el, ha eljon az ideje, el fog apadni a tejed, magatol. Amig a fiad igenyli akarcsak egyszer is, minden tablettabol, minden gyogyszerbol "reszesul" amit te beveszel. Inkabb probalj meg ugy fogyni, hogy kiiktatod a kenyeret es a krumplit az etrendedbol, helyette egyel pl. karfiol-puret a krumpli helyett. Szendvics helyett egyel csak szalamit paradicsommal, fott tojassal, semmi kenyerfeleseg.
Fogyni fogsz - az anyatej pedig elapad magatol, amikor a fiad mar nem fog tobbet kerni.
Elso vagyok, csak most telcsirol irok.
Ket lanyom van, es nekem ez valt be, amit irtam. Es mindenbol radikalisan csokkentettem a szenhidratot, sot, ha ettem is akkor is glutenmentest es keveset. Mindket szules utan lement amit felszedtem, igaz, eljartam futni is minden reggel.
Probalj meg valami edzessel kombinalt keveszebb szenhidrat evest. De semmilyen tablettat ne szedj, arthat a babadnak, mert atmegy a tejbe.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!