Meghívtak egy keresztelőre. Nem akarok menni. Valami jó kifogás?
Van egy szuper gazdag család (csak látásból ismerem őket), akik a következő hétvégén keresztelik a kislányukat.A nagyszülők meghívtak a keresztelőre akiket viszont ismerek. Az a gond, hogy ajándékot kellene vennem ami alsó hangon is legalább 10 ezer forintomba kerülne. DE a szuper gazdag anyuka havonta legalább 2 millió forintot keres! Én ennyit nem keresek egy évben.. Túl abszurdnak gondolom hogy én vegyek ajándékot nekik. Valahogy nincs kedvem menni erre a luxuskeresztelőre és nem akarok ajándékot venni főleg úgy hogy nem is ismerem őket(a házaspárt). Aztán nem csak az ajándékra kellene költenem de el kellene mennem előtte még fodrászhoz meg valami ruhát is kellene vennem hogy ne nézzenek ki a gazdag meghívottak.
Valami tippet nem tudtok hogy milyen kifogást találjak?
Köszönöm!
Köszi a válaszokat!
Kell valami ajándékot vinnem mert elvárják sajnos.. Van utána elegáns étteremben ebéd is, szóval nincs képem elmenni ajándék nélkül. Sajnálok pénzt adni ajándékra,főleg azoknak akik milliomosok. Valami jó kifogáson gondolkodom. Vasárnap lesz akkor pedig nem dolgozom. A családot nem is ismerem, de a milliomos anyuka az anyósát lenézi (aki engem meghívott)szóval nem hinném hogy hiányoznék...
Nem kell különösebb kifogás. Nem érsz rá, más programod van, dolgoznod kell, esetleg ami a legütősebb, hogy meg vagy fázva, náthás, influenzás vagy és nem akarod ráragasztani a kicsire (én rendre ezzel a kifogással nem megyek anyámékkal vagy anyósommal különböző noname rokonok gyerekeihez látogatóba meg keresztelőre).
Amúgy, aki azt írta, hogy nem kell ajándékot vinni, attól kérdezem, hogy ő tényleg képes odaállítani egy keresztelőbe üres kézzel?
Egyetértek veletek: nem a barátnőm hogy ott kellene lennem és bizony ajándék nélkül menni égő.
Főleg hogy milliomosék számára fontos hogy mindenkitől kapjanak ajándékot és bizony márkás darabokat (ha már a gyereket gucciba öltöztetik)szóval például a baby zara amit megtudnék venni én az maga a sértés a szemükben. De sajnos nem mindenkinek megy ilyen jól mint nekik..
Jó kifogás a betegség :) Azt fogom mondani mert nincs pénzem butaságra.
Köszi a válaszokat.
Adtam a zöldet mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!