Nincs időm kakilni a baba mellet. Már nagyom szorulásom van. Hagyjam sirni?
de ha hagyom picim sirni,nem fog csalodni bennem ha nem megyek? ájulásig tud sirni. rendesen büntudatom van ha wc-re megyek
1 hónapos baba
ezt nem értem. nem alszik napközben??
muszáj magadra időt szakítani, pláne ha alapvető szükségletekről van szó..
nem vagyok híve annak, hogy bevidd magaddal, de ha neked így könnyebb, rakd be a wc ajtó elé hintában, vagy hordozóban
de amúgy meg felnőtt ember vagy, ANYA, aki innentől egy babáról gondoskodik, most tényleg nem tudod ezt megoldani? :S mi lesz később, az "igazi" problémákkal?
És enni, főzni, zuhanyozni sincs?
Ne legyél màr ilyen, legrosszabb esetben tedd hordozóba vagy pihenőszékbe, aztàn elkìsér...
PErsze, hogy hagyjad. 5-10 perctől semmi baja nem lesz.
Nekem is sírt, de ne fogom bevinni a szrszagba, meg úgy alapból nem jöhet velem a wc-re.
Uh, mennyi okos van. Mintha nem tudnák itt, hogy van olyan baba, aki alig alszik. Én is wc-re vittem magammal, mert 4 hós koráig napközben, egyhuzamban ha 10 percet aludt, akkor sokat mondok. Sokszor volt, hogy egy nap összesen csak egy órát aludt, a doki meg védőnő szerint ez is normális (szerintem nem, de mindegy). Így semmire nem volt időm, apja 12 órákat dolgozik, nagyszülők messze. Szóval meg tudom érteni a kérdező gondját. Ráadásul az első gyereknél az ember meg tapasztalatlan, gyakorlatlan. Nehogy már ez is az ő hibája legyen.
6-os: A szorulás nem 5 perces munka. Volt, h egy órát szenvedtem a wc-n, a gyerek nálam vagy a pihenő székében. Túléltük, viszont nincs aranyerem.
Hm, hát nem tudom. Nekem két hetes a kisebbik, de van egy nagyobb tesó is. Simán voltam már vécézni ebben a két hétben, nem is tudom, mennyiszer. Oké, ő, ha elalszik, akkor alszik és kész, de szerintem a világon minden csecsemő szokott aludni valamikor. Egyszer már legyen az az első, hogy elmegy az anyuka és kisz*rja magát, ahelyett, hogy ilyenkor főz-mos-takarít-internetezik. Ez egy alapvető emberi szükséglet, és csecsemők milliói nőttek fel úgy egészségesen, hogy közben az anyjuk is eljutott vécére.
De még ha olyan elcseszett napja is van éppen az embernek, hogy a baba valamiért egyáltalán nem akar egyhuzamban öt percnél többet aludni, vécére menni akkor is KELL. Ha sír egy kicsit, akkor sír, most komolyan, ettől mi baja lesz? Nem bezárjuk egyedül a sötét szobába, és hagyjuk órákig sírni, csak leül az anyja tojni egyet. Most komolyan, mi a rosszabb? Ha sír a baba pár percet, vagy ha anyuka kórházba kerül bélcsavarodással? Vagy ha ennyire frusztrál, hogy sír a baba, amíg vécén ülsz, akkor tényleg várd meg, amíg az apja hazaér, és ülj be akkor. Ha parancsszóra nem indul meg a dolog, akkor használj glicerin-kúpot, és menni fog. Nálunk a kórházban is azt osztogatták, ha valakinek nem ment szülés után a kakilás, hát mit ne mondjak, egy áldás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!