Minden baba megpróbál a konnektorba nyúlni?
Figyelt kérdés
Az enyém még nem mászik, de én úgy félek ettől. Ez a mumusom. Vagy a vakdugó mindent megold?
Bocsi, ha bugyuta a kérdés :S
2010. márc. 2. 22:33
1/7 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy minden babát érdekel-e a konnektor, de az én 16 hónapos kisfiam "imádja", úgyhogy nagyon résen kell lennem, ha nem vagyunk otthon. Az öcsémnél például a használaton kívülieket leragasztottam szigetelő szalaggal, mert ott nincs vakdugó. Itthon van benne vakdugó, de itt már megszokta, hogy ne piszkálja.
Amúgy mindent imád, amit be lehet dugni, szét lehet szedni, szóval lehet, hogy ő egy "szerelő" típus.
2/7 anonim válasza:
Ez jó kérdés, csak azért röhögök, mert nagyon igaz. Most, hogy belegondolok, mikor kislányom kommandózni kezdett a lakásban, elsők között a konnektort piszkálta. :-) Természetesen van az összesben konnektorvédő. Az mindent megold.
3/7 anonim válasza:
Szia! Szerintem igen, minden baba erdekoldik a konnektor irant. Az en kisfiam nyulkal allandoan. A Saturn-ban lehet olyan vakdugot kapni, ami beleilleszkedik teljesen a konnektorba, nem all ki belole, de megis lehet hasznalni. Egyebkent nem eleg, ha bedugjuk es akkor nyulkalhat....meg kell, hogy tanuljak, hogy nem szabad belenyulni, ha van benne vakdugo, ha nincsen.
4/7 anonim válasza:
A lányom at nem érdekelte túlságosan, már 3 éves és önállóan kezeli ha a rádiót vagy a lámpát akarja használni. Nagyon okos értelmes kiscsaj
5/7 anonim válasza:
Szia! Az enyémeket soha nem érdekelte. Amikor a legidősebb volt pici, még nem volt vakdugó, így megtanítottam neki, hogy vannak tabuk. Soha nem nyúlt a konnektorhoz. Aztán a két kisebbnél már vettem vakdugót, de őket se izgatta soha. Persze azért nekik is megtanítottam, hogy a konnektor tiltott. Most 18 hónapos a pici. Még soha nem közeledett a konnektorokhoz, igaz, nem feltűnő helyen vannak vagy magasan, ahol nem érheti le. A véleményem az, hogy ha be is dugod a vakdugót, akkor is tanítsd meg, hogy nem szabad piszkálni, hisz egy véletlen és kész a baj. Nem lehet állandóan rajtuk a szemünk. Inkább tudja, hogy nem nyúlhat bele (nem kell tudnia, hogy nem lesz tőle baja), minthogy esetleg olyan helyen, ahol épp nincs vakdugó (rokon, barát, stb), kipróbálja.... Nem készülhet fel mindenki egy esetleges gyerek látogatóra..
6/7 A kérdező kommentje:
Mindegyik választ köszönöm!
*L*
2010. márc. 3. 13:43
7/7 anonim válasza:
Az enyém egyből felfedezte a konnektorokat, ahogy elkezdett mászni. Tettünk bele vakdugót, azóta rá se néz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!