Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy 2-3 napos babanak kell...

Egy 2-3 napos babanak kell adni valamit az elotejen kivul?

Figyelt kérdés
mert allandoan szopizna,de meg nincs annyi elotejem,es emiatt sir sokat,esetleg valami teat vagy fott vizet?
2008. szept. 2. 20:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nem
2008. szept. 2. 20:59
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem nem kell adj mást. Csak add neki mindig a cicit. Ezzel segíted a tejtermelődést.
2008. szept. 2. 21:19
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem, nehogy adjál. Ha van előtejed, akkor minden ok. Fejjél sokat, hogy minél hamarabb rendesen beinduljon a tejtermelés, és szoptasd gyakran és sokáig. Ha most elkezdenél neki adni teát vagy vizet, akkor nem is indulna be a tejed, és előbb-utóbb tápszer lenne a vége.
2008. szept. 2. 21:27
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell más. Tedd mellre, ha kéri, azzal serkented a tejtermelést is, lassan be kell, hogy induljon. Lehet, hogy nem is mindig éhes, csak vágyik a kozelségedre.
2008. szept. 2. 21:43
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Sokan ott rontják el,hogy mást adnak neki "nincs elég tejem" felkiáltással,pedig a tej úgy indul be,hogy minél többet van cicin a baba.Nekem volt olyan,hogy egész nap mást sem csináltam csak szoptattam.Amikor megindul a tej annyira,hogy jól tud vele lakni magától beáll bizonyos időközönkéntre a szopás gyakorisága.
2008. szept. 2. 22:40
 6/11 A kérdező kommentje:
annyira ossze vissza akar szopizni,hogy valamikor 2-3 ora valamikor 10-20 perc mulva mar nagyon sir miatta.es nem erkezik mas termelodni helyette,ezert nem tudom olyankor mit tegyek?
2008. szept. 2. 23:44
 7/11 anonim ***** válasza:
csak cicit adjal!!
2008. szept. 2. 23:47
 8/11 A kérdező kommentje:
de keves neki ami meg nekem van ,en ugy tapasztalom-es az nagyon rossz nekem hogy tudom hogy ehes es nincs eleg elotejem szamara
2008. szept. 2. 23:52
 9/11 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, ők több napos tartalékkal jönnek a világra, tudom, hogy rémisztő, de nem lesz baja. Én a kórházban egy csomószor sírógörcsöt kaptam, mert féltem, hogy éhen hal...:-), minden baba veszít a súlyából, ez természetes. Nekem a 4. napon lövelt be a tejem, nem is éreztem, csak a csecsemős mondta, hogy 40-et evett a lányom, na akkor esett le a nagy kő. És már 8 hónapja szopizik. Nem baj, ha folyamatosan mellre teszed, akár egész nap is lóghat rajta, be fog indulni, hidd el. Gratulálok a babádhoz!:-)
2008. szept. 3. 08:28
 10/11 anonim válasza:
Hát akkor itt engem most meg fognak kövezni. Én is így jártam ahogy te. A babám állandóan sírt az első napokban mert éhes volt, és hiába lógott egész nap a cicimen mégsem volt elég. Én a második átordított nap után úgy döntöttem, hogy nem szemvedtettem szegényt tovább és kapott egy kis tápszert. Utána érezhetően sokkal jobban érezte magát, aludt, nyugodt volt. Miután rendesen beindult a tejem elhagyhattuk a tápszert és azóta is szépen szopik és fejlődik. Egy 3 és fél hónapos baba anyukája.
2008. szept. 3. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!