Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A ti babátok szokott fura...

A ti babátok szokott fura hangokat kiadni?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Lehet túlparázom az egészet de nagyon idegesítő!Kislányom 7 hónapos soha semmi gond nem volt vele,nem volt megfázva,kicsinek nem hagyott ki a légzése.Egy pár napja viszont azt csinálja hogy hirtelen levegőt vesz és ilyen "fuldokló" hangot ad ki utána meg vagy kiabál egyet vagy kacag egy jót!Figyeltem nem egyszer éjszaka is,alvás közben semmi fura hangot nem ad ki, nem sípol a mellkasa.Szerintetek ez baj vagy csak csinálja mert élvezi a hangját?

2015. jún. 26. 11:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem csak elvezi azert csinalja.

Nekem a kisfiam is csinalt olyat egy ideig mintha nehezen kapna levegot.eszebe jutott es egy ideig csinalta majd abbahagyta,Mar teljesen leszokott rola..kb egy honap alatt lecsengett Nala.

Most AZ az ujdonsag valoszinu,szerintem felesleges aggodnod. :)

2015. jún. 26. 12:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Volt egy időszak amikor morgot....egyszer tiszta véletlenül csinálta aztán heteken keresztül csinálta aztán hirtelen elfelejtette....inkább idegesítő volt mint rémisztő....valószínű nagyon élvezi ezt az hangot. azért tettem fel a kérdést mert első babonk és sokszor nem tudom hova tenni az ilyen hangokat.
2015. jún. 26. 12:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem játszik.
2015. jún. 26. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!