4 és fél hónapos babával nem tudok sehova se menni. Mit tehetek hogy jobban bírja?
Nálunk is ez volt,sőt,én autóval sem bírtam vinni,mert 5-10 perc után hányt (pont ennyire lakunk a várostól)
Mi buszoztunk(buszmegálló 5 perc,addig bírta ordítás nélkül,busszal meg ugyanúgy 5-10 perc alatt ott vagyunk)
Így nem hányt,mert nem háttal volt.Nekünk ez oldotta meg.
Én úgy szoktattam,hogy mindig picivel többet volt a babakocsiban;mondjuk felénk távolsági buszok járnak és össze kell csuki,szóval a buszon az ölemben ül.Megkaptuk persze,hogy minek vállal gyereket,akinek autóra sem telik,hogy azzal vigye..Holott volt/van,de ha egyszer hányt benne,nem tudtam mit tenni.
Próbáld meg esetleg te is,hogy ne háttal told,hátha.
Nálunk a kajával is gond volt,6 hónapos koráig 1,5-2 óránként etetni kellett( emésztési gondok miatt). Úgyhogy ez is feladta a leckét pluszban.
Vagy még egy dolog,nem tudom,bicajjal,ha tolod,komolyan,nekünk volt olyan biciklis ülésünk (hollandiából rendeltük,ott nagy divatja lehet szerintem) ami direkt ülni nem tudó babáknak van,olyan,mint az autós hordozó,csak a bicajra lehet rögzíteni.Ezt is használtunk 6 hetes korától a buszmegállóig,később meg elsősorban ezzel mentünk.(már nincs meg,mert 10 hónaposan ült,azóta nincs gond)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!