Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 és fél hónapos babával nem...

4 és fél hónapos babával nem tudok sehova se menni. Mit tehetek hogy jobban bírja?

Figyelt kérdés
Egy darabig bírja és utána ordít a babakocsiban. Már próbáltam mindent, ha kiveszem úgy jó neki. Így maximum 2 buszmegállót bír ki. Olyan jó lenne ha nem csinálná mert így sehova nem tudok menni vele. Hordozni nem tudom mert már majdnem 8 kg és nem bírom sokáig cipelni. Az autóban se bír ki 15-20 percnél többet. Az elejétől fogva próbálgattam közlekedni vele de egyre rosszabb. Próbáltam azt is hogy nem a mózesban van hanem a hordozóba úgy kicsit tovább bírja. itthon vagyok vele egész nap tök egyedül párom este 11kor ér haza, olyan jó lenne néha átmenni anyumékhoz de az 1 órás bkv-zás.
2015. jún. 25. 13:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Fiam uilyen volt, 10 perc anyumékig az út, de sokszor azt se bírta ki a babakocsiban. Próbáld meg sport részbe tenni döntötten. Nem is fekve, de nem is teljesen 90 fokosan ülve. Nálunk ez bevált.
2015. jún. 25. 14:42
 12/19 anonim ***** válasza:

Nálunk is ez volt,sőt,én autóval sem bírtam vinni,mert 5-10 perc után hányt (pont ennyire lakunk a várostól)

Mi buszoztunk(buszmegálló 5 perc,addig bírta ordítás nélkül,busszal meg ugyanúgy 5-10 perc alatt ott vagyunk)

Így nem hányt,mert nem háttal volt.Nekünk ez oldotta meg.

Én úgy szoktattam,hogy mindig picivel többet volt a babakocsiban;mondjuk felénk távolsági buszok járnak és össze kell csuki,szóval a buszon az ölemben ül.Megkaptuk persze,hogy minek vállal gyereket,akinek autóra sem telik,hogy azzal vigye..Holott volt/van,de ha egyszer hányt benne,nem tudtam mit tenni.

Próbáld meg esetleg te is,hogy ne háttal told,hátha.

Nálunk a kajával is gond volt,6 hónapos koráig 1,5-2 óránként etetni kellett( emésztési gondok miatt). Úgyhogy ez is feladta a leckét pluszban.

Vagy még egy dolog,nem tudom,bicajjal,ha tolod,komolyan,nekünk volt olyan biciklis ülésünk (hollandiából rendeltük,ott nagy divatja lehet szerintem) ami direkt ülni nem tudó babáknak van,olyan,mint az autós hordozó,csak a bicajra lehet rögzíteni.Ezt is használtunk 6 hetes korától a buszmegállóig,később meg elsősorban ezzel mentünk.(már nincs meg,mert 10 hónaposan ült,azóta nincs gond)

2015. jún. 25. 15:11
 13/19 anonim ***** válasza:
Jaj, átérzem, az én fiam is utálta a babakocsit, nekem mindig benn volt a kosárban a hordozó (mei tai). És mindig alvásidőben mentem ügyeket intézni, elaltattam, majd be a babakocsiba és spuri. :D kb. egy órám volt, míg fel nem kelt.
2015. jún. 25. 15:32
 14/19 anonim ***** válasza:
8kg a lányom karikás kendőben max 4órát el van simáb,közben alszik is. utána kezd türelmetlen lenni,akkor ott a babakocsi
2015. jún. 25. 18:53
 15/19 anonim ***** válasza:
Bírd ki,amint ülni fog,már szuperül el lesz a sportkocsiban.
2015. jún. 25. 19:31
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! ment a zöld!! :)
2015. jún. 25. 19:35
 17/19 anonim ***** válasza:
Az én kislányom ugyanilyen volt, kivittem babakocsival az utcára, 5 perc múlva ordított. Mindegy volt, hogy mózes vagy hordozó. Az autóban is sírt a hordozóban. Aztán egyszer csak elkezdte jobban bírni. Összességében jobban elvan, otthon is, illetve bárhol, amióta nem csak magatehetetlenül fekszik, használja a kezeit, játszik a játékaival,forgolódik, nézelődik. Most már akár egy órát is elvan a babakocsiban. 3-4 játékot mindig rakok be neki.Most 5 hónapos egyébként, és egy hónapja javult kb a helyzet. Szerintem nálatok is jobb lesz.
2015. jún. 29. 10:48
 18/19 anonim válasza:
Hát nálunk azóta rosszabb mióta tud ülni de sport babakocsiban se esernyője csukható van se gyerekülés én se ha magamra közöm nincs el 15. 20 percnél többet ha adok valami mást akkor addig még megeszi el van így én jóformán sehova sem tudok vele menni ha el is megyünk az mindig katasztrófa 15 hónapos így inkább maradunk itthon ha tehetem ha még nem hiszti irditas a vége rossz így hogy nem lehet vele programot csinàlni se járni tud de még csak rohangálni kell utàna vagy leül a földre és szépségét mindent össze és persze a szájába akarja venni én sem tudok már mit kitalàlni erre
2018. dec. 6. 11:18
 19/19 anonim válasza:
Na ez jó össze vissza iràs lett bocsi de a teló önnàlosîtotta magàt
2018. dec. 6. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!