4 és fél hónapos babával nem tudok sehova se menni. Mit tehetek hogy jobban bírja?
Próbáld ki, hogy hasra fekteted a babakocsiba, és úgy csatolod be. Persze helyezd vízszintesbe előtte. Nálunk ez bevált régen.
Adj a kezébe új, érdekes játékokat, szerelj valami széljátékot a kocsi oldalára, legyen mit néznie.
Esetleg ha tud anyukád menjen át hozzátok.
Vagy reggel mikor megy a párod dolgozni, menjetek át együtt anyukádhoz.
Az én kislányom is ilyen volt.
Engem nem érdekelt, mert nekünk nem volt más választásunk, meg kellett szoknia az utazást a bátyja miatt is.
Szóval én vittem, üvöltött, nem tudtam megnyugtatni 2 és fél éves koráig így utazgattunk.
Sokszor beszóltak elmebeteg sz.r anyának tartottak,én meg visszaszóltam de akkor is tudtam, hogy csak szoktatással lesz rá mód, hogy kilépjünk ebből a helyzetből.
Most már 3 éves múlt, bárhova el tudok vele menni, nyáron készülünk egy 4 és fél órás vonatozásra is és már nem viseli rosszabbul, mit a vele egykorúak.
Amúgy autizmus gyanús a kislányom, valószínű ez okozta nála a megnyugtathatatlanságot és a zajoktól való félelmet és a tömeg iszonyt már piciként is.
De megszokta! Ő egyébként utazástól függetlenül is órákig üvöltött ha olyanja volt és ember nem született, aki meg tudta volna nyugtatni!
Kitartást nektek!
Kedves 5-ös igen ez a két variáció szokott lenni csak gondoltam megkönnyítem az életüket hogy a párom ne késsen mindig el miattam és ne a legnagyobb csúcs forgalomba furikázzanak haza délután. Metro+ busz kombinációval gyorsabb lenne :)
Hát akkor csak reménykedek hogy idővel megszokja. Lehet hogy hordozni is megpróbálom egyszer hát ha nem szakadok meg mire odaérek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!