Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ilyen helyzetben mit tudok...

Ilyen helyzetben mit tudok csinálni? Úgy vártam már, hogy készíthessem neki az ételeket! . Ugye elmúlik nála?

Figyelt kérdés
Az lenne a problémám, hogy a kisfiam kipattog minden olyan gyümölcstől és zöldségtől amit a boltban megveszek és én csinálok belőle pépet vagy főzeléket.A legérdekesebb az egészben, hogy az üveges bébiételtől nem!A gyerekorvos annyival letudta, hogy akkor adjak neki azt, de később mi lesz, nem ehet majd gyümölcsöt meg zöldséget?
2010. márc. 2. 10:55
 1/6 anonim ***** válasza:

Várjál, legyél türelmes. Pár hét, hónap múlva próbáld újra a saját készítésűt adni.

Egy helyen vásároltad a gyümölcsöket, zöldségeket? Lehet, hogy azzal van a baj.

2010. márc. 2. 10:57
 2/6 anonim válasza:
Szerintem a zöldségeket is próbáld máshonnan beszerzni, de a főzelék hozzávalóit (liszt, esetleg olaj, tejföl) is át kéne nézned. Egyesével változtass, hogy ki tudd szűrni, mi lehet a gond. Meg fogod találni, türelem! Nekem a lányom arcán volt két hatalmas vörös folt, sehol máshol, 4 hó alatt jöttem rá, hogy attól, hogy én mandarint eszek. Átment az anyatejen. EGy orvos se tudta a választ...
2010. márc. 2. 11:00
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mi még csak 5 hósak vagyunk,csak egy- két dolgot próbáltam ki és azoktól igen.Pl. az almát volt, hogy boltban vettem volt, hogy piacon és kipattogott.Akkor várok még és próbálgatom nála.Az is érdekes, hogy ami itthon a kertben termett őszibarack attól semmi baja!:)
2010. márc. 2. 11:10
 4/6 anonim ***** válasza:

A bolti frissnek nevezett zöldség és gyümi tele van vegyszerekkel és olyan anyaggal ami késlelteti az érését. Nem csodálom, hogy kiütötte. Én talán 1x adtam nekik ilyeneket. Ha lehet akkor inkább házi vagy fagyasztott gyümlcsöket adj. Az üvegestől azért nem lett baja,mert abból kivonják az allergizáló dolgokat.

A fagyasztott gyümi és zöldség azért is jó, mert sokkal több vitamin van benne. A fagyasztás során ezek benn maradnak, míg a "friss" bolti retmékekben minden van, csak nem vitamin.

2010. márc. 2. 11:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is várj még. Lehet hogy csak te szeretnéd annyira etetni a babócádat. Igazából még elég kicsi ahhoz hogy mindenfélét egyen és nem is igazán van még rá szüksége. Csak lassan és türelmesen. Az enyém is ennyi idős és még csak tejcit kap. Én is félek,mert anyukám szerint én is mindentől kipattogtam. Szóval mi várunk még, pedig szívesen kutyulgatnék már. De ez most a gyerekről szól.
2010. márc. 2. 11:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm,Mi tápisak vagyunk, azért is kezdtem el.Akkor nézek fagyasztott gyümiket!
2010. márc. 2. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!