Használ itt valaki baba napszemüveget? Mennyi idős a baba?
Figyelt kérdés
Most néztem utána hogy hasznos a babáknak is napszemüveg de bizonytalan vagyok. Van valakinek tapasztalata róluk? Kényelmes a babáknak? Lányom most 5 hónapos neki szánnám.2015. jún. 25. 11:30
1/5 anonim válasza:
Nem.
1 éves kor alatt a direkt napfénytöl amúgy is óvni kell.
5 hósan még ababakocsiban feküdt és napernyövel takarva volt.
1 éves kor után is mindig volt rajta sültös spaka, így feleslegesnek tartom, és szerintem meg sem türnék magukon.
2/5 anonim válasza:
En vettem nekik es szereteik. Nem viszem oket direkt napra, de akkor is eros a feny, ha setalni megyunk es nem art, ha van. Egyebkent szeretik :) 10 hosak az ikreim.
Kislanyomnak rozsaszni, kisfiamnak kek van :)
3/5 anonim válasza:
Bocs az off-ert az utolsotol kérdezném hol vette a szemüveget? Köszi
4/5 anonim válasza:
Mi kulfoldon elunk, pont bezart tolunk nem messze egy baba jatekbolt es mindent learaztak 80%-kal. Ott vettem. Irorszagban amugy. De lehet, h ez a bolt van mashol is: Imaginarium a neve es a szemuvegeknek is ez a markaja. Vagy akar Ebay-en is lehet, nem tudom. Nincs mit :)
5/5 A kérdező kommentje:
Én a brendonban néztem ilyen szemüvegeket
2015. jún. 26. 07:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!