Mitől lehet már 2 hete nagyon nyálkás, bűzös széklete a 14 hós babámnak?
Holnap megint visszaviszem orvoshoz. Eddig kapott mindenféle gyógyszert, Normaflort, diéta stb. Tegnap már nem volt, ma viszont megint. Bocsánat, ha gusztustalan, de szinte mintha takony lenne a pelusban.
Ma észrevettem, hogy kijött egy foga. De gondolom nem attól lehet. Jó kedvű volt eddig, tegnap meg ma viszont már nagyon nyűgös. Viszont eszik, iszik. Nagyon aggódom.
Volt tenyésztés? Mert az sokat segítene.
Azt tudom elmondani, ami velünk volt. Egyik napról a másikra a lányomnál is ez volt 6 hónaposan (sötétzöld bűzös széklet, nyálka és napi 5x, de a hangulat változatlan) Volt tenyésztés, ami negatív lett. Kapott azért gyógyszert 3 napig, mert a doki a húsra gyanakodott, az okozhat ilyet (de nem az volt). Egy hétig semmi, majd megint előjött. Akkor megint tenyésztés, negatív. Jött a normaflore 10 napig. Utána 1x jött elő 1 napra. Rájöttem, hogy a szilva okozta, mert minden alkalommal azt evett előtte. Eltelt 1,5-2 hónap és ismét adtam szilvát, de már nem lett nyálka a székletben.
Vagyis előfordulhat, hogy valami új ételt adtál neki, amit nem "bír" a szervezete. A foga is belerondíthat a dologba. De mindenképp dokihoz kellene menni és kivizsgáltatni.
Remélem semmi komoly.
Nekünk 13hónaposan volt ilyen, nem mondanàm hasmenèsne napi 2-3 zàptojàs szagù, nyàlkàs kaki. Màsodik nap mentünk orvoshoz, èn rögtön kihidztiztem a tenyèsztèst, nagyon paràs vagyok...
Nem volt kedvetlen, ètvàgytalan vagy làzas...igaz nekünk 5 nap alatt elmúlt, 6. nap jött a telefon hogy szalmonella :-o
1 vagyok:
Titeket olvasva áldom a dokinkat. Nálunk nem kell kérni (nemhogy kisírni) a tenyésztés. Automatikusan küldte a mintát kérdés nélkül.
Pedig ez első alkalommal csak telefonon hívtam fel, hogy ez normális-e a nyálka, mert nem értem volna a rendelés végéig oda. Erre annyi volt csak, hogy menjek, megvár és vigyem a pelust is a tenyésztés miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!