Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány hós volt a babád mikor...

Hány hós volt a babád mikor már nem feküdt a babakocsiban? Hanem feljebb ültetted?

Figyelt kérdés
A lányom a héten lesz 3 hós,de fekve nem marad el a babakocsiban,végső elkeseredésemben feljebb ültettem és csak úgy les kifelé,persze velem szemben van,de ha elalszik akkor is úgy kell hagynom mert különben felébred!Szerintem korai,de csak nem ártok vele..
2010. márc. 2. 08:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A kisfiam éppen 3 hónapig bírta ,azután sportülés legalacsonyabb fokozat, soha nem aludt séta közben mindig nézelődött ,érdeklődő típus.
2010. márc. 2. 14:34
 12/13 anonim ***** válasza:
Az én babám is érdeklődő, de mi általában alvásidőre időzítettük a sétát. Friss levegőn jobbat aludt, mint otthon a kiságyban. Ha felébredt, akkor fekve nézelődött. A fák, épületek nagyon jól lekötötték!
2010. márc. 2. 16:53
 13/13 anonim ***** válasza:

kedves 09:30-as.

Természetesen nem tudna a gyerek kiugrani, de bármi történhet séta közben és kieshet a baba a kocsiból és semmi se fogja. Elég ha meglökik a babakocsit, elsodorja egy autó, stb...nem sorolnám a rémségeket. Persze mindenki biztos benne, hogy semmi se történhet, de mégis. És volt rá sok példa, hogy egy bekötött baba karcolás nélkül megússzon egy balesetet is.

2010. márc. 3. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!