Hány hós volt a babád mikor már nem feküdt a babakocsiban? Hanem feljebb ültetted?
Hát öszintén megmondom h én is igy vagyok most, jó mondjuk mi kihúztuk ezt a dolgot mostanáig ( 3 hós 20 napos) de nekem is csak sír hanyattfekve úgyhogy 150 fokra van megdöntve, végülis a hordozóban is igy fekszik kb. és ha elalszik abból se veszem ki, mondjuk 1 másfél óránál többet nem babakocsizunk egyenlőre (eddig a rossz idő miatt) meg nem utaztatom ennél többet a hordiban se (még nem jött ki úgy a lépés).
Én is aggódom h árt neki, de ha egyszer úgy érzi jól magát mit csináljak???
nekem azt mondta a csípőszűrésen a doki, hogy fél éves koráig szigorúan fekve menjünk levegőre, mert nagyon megterheli a gerincét. Azért kérdeztem meg tőle, mert kaptunk egy babakocsit, aminek nem dönthető vízszintesig az ülése.
(ezért vettünk olyat, ami teljesen vízszintes)
Kb. 6-7 hetes koráig a babakocsi mózesét használtuk, aztán a bébihordó részét (üvöltött már a mózesben, mert nem akart feküdni), és most már a sport részben szeret ücsörögni (persze hátradöntve), mert minden érdekli (5 hós), és most már a bébihordóban üvölt. :D
(B)
6 hónaposan vettük elő a sportrészt. Addig mózes volt. Ő is utált már a végén háton fekve, így pár héttel előtte már azt csináltam, hogyha nyűgös volt háton, akkor hasra tettem, kinyomta magát, később négykézláb állt és úgy nézelődött. Kb 5 hónaposan kezdett "kutyázni", tehát akörül került hasra a kocsiban. 6 hónaposan mászott, és térdelésből két lába közé ült rövid időre, azért mertem lecserélni sportra. Hozzá kell tennem hogy a lányom imádott hason lenni, ahogy megtanult forogni, szinte mindig úgy volt. Kaja után úgy kellett lefogni egy darabig, h ne jöjjön ki minden. :)
Egy szó mint száz, szerintem korai a 3 hónap, és csak az én véleményem, de én hordozóban sem sétáltatnám ennyi idősen, nem jó a gerincnek. Inkább ő sírjon, mint később én, mert vmi baja lett miattam.
Bocsi, de azt hogy érted, hogy: "Még jó, hogy sima babakocsink van és nem mózes, bár én attól rosszul vagyok, mert veszélyes, hogy nincs bekötve a baba."
Mégis mit tudna csinálni fekvő helyzetben egy pár hónapos baba a mózesban? Amíg anyuka kirakatot nézeget a babája felül és esetleg kimászik onnan? Kiugrik? Vagy mikre képes egy pár hónapos baba?
Az én kisfiam 6 hónapos koráig mózesben feküdt, mert nem akartam terhelni a gerincét, pedig itt volt a sport réz is, de nem tettem át. Ha nagyon unta a banánt, akkor hátratoltam a kupolát és úgy nézte a fákon a leveleket. Az is bőven elég volt neki és utána nem sírt.
Meg általában egy pár hónapos baba azonnal elalszik a friss levegőn, erre pedig a legalkalmasabb egy mózes, ami ugyan olyan jó kemény, mint a kiságyban a matrac!
én a második vagyok újra, hát az én lányom sajna nem alszik el egyből a levegőn és köszöni nem éri be levél nézegetéssel...bárcsak igy lenne. Ez nekem is fura amúgy mert a fiam bezzeg mikor kihozta egyből elnyomta a levegő és aludt szinte végig még 5-6 hósan is.
Hát nem egyformák a babák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!