Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy tudom beadni 8hós babámna...

Hogy tudom beadni 8hós babámnak a homeopátiás bogyót?

Figyelt kérdés
Összetörve,tápszerbe?Vagy külön kis folyadékba?Lehet melegiteni?Nem tudom,hogy mi van Vele,de minden hajnalban fent van 1-2órát 4 óra körül,csak forgolodik,nem tud aludni.Gondoltam jó lesz rá a homeopátiás Camomilla 15ch
2010. márc. 2. 08:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Elvileg a homeós bogyókat úgy kell beadni, hogy előtte és utána 15-20 percnek mindenképpen el kell telnie. Én pl. az estit úgy adom, hogy fürcsi előtt közvetlenül, mire megfürdik, átmasszírozzuk testápolóval, felöltöztetjük, pont eltelik 20 perc. (B)
2010. márc. 2. 22:32
 12/15 anonim ***** válasza:
Jaj, de béna vagyok, szóval etetés előtt vagy után 20 perc... Remélem, így már érthetőbb volt. (B)
2010. márc. 2. 22:33
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm "B" Megnéztem a mercurius solubilis hatóanyagösszetételét,miért jó ez fogzásra?mert hogy sok köze nincs hozzá!Előre is köszönöm a válaszod!:)
2010. márc. 3. 14:10
 14/15 anonim ***** válasza:

Bocsi, nem néztem vissza, hogy még kérdeztél. Egy másik kérdésnél válaszoltam, de akkor ide is leírom. Szóval a homeopátiás könyvemben ezt olvastam fogzásra a mercuriusra: erős nyálfolyás éjszaka, a nyelv duzzadt, lepedékes, a fogbenyomatot megtartja. A kis beteg szomjas, nyűgös, éjjel sokszor felébred. A chamomilla kiegészítő szere lehet.

Én ezért adom ezt is neki, mert ennek a legnagyobb része igaz rá. Állandóan ömlik a nyála, még éjszaka is, reggelre a feje alatt lévő textilpelus sokszor totál el van ázva. Nagyon sokat iszik, nyűgös is, és éjjel sokszor ébredt (5 éjszakánk már jó volt, mióta kapja a bogyókat). Ugyan nem duzzadt és lepedékes a nyelve, de az összes többi homeopátiás bogyónál meg volt említve a hasmenés, az pedig ránk egyáltalán nem jellemző.

(B)

2010. márc. 3. 15:34
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)Jó egészséget Nektek!
2010. márc. 4. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!