Hogy tudom beadni 8hós babámnak a homeopátiás bogyót?
Bocsi, nem néztem vissza, hogy még kérdeztél. Egy másik kérdésnél válaszoltam, de akkor ide is leírom. Szóval a homeopátiás könyvemben ezt olvastam fogzásra a mercuriusra: erős nyálfolyás éjszaka, a nyelv duzzadt, lepedékes, a fogbenyomatot megtartja. A kis beteg szomjas, nyűgös, éjjel sokszor felébred. A chamomilla kiegészítő szere lehet.
Én ezért adom ezt is neki, mert ennek a legnagyobb része igaz rá. Állandóan ömlik a nyála, még éjszaka is, reggelre a feje alatt lévő textilpelus sokszor totál el van ázva. Nagyon sokat iszik, nyűgös is, és éjjel sokszor ébredt (5 éjszakánk már jó volt, mióta kapja a bogyókat). Ugyan nem duzzadt és lepedékes a nyelve, de az összes többi homeopátiás bogyónál meg volt említve a hasmenés, az pedig ránk egyáltalán nem jellemző.
(B)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!