Nálatok mennyit alkalmatlankodik a védőnő a kicsi megszületése után?
Nálam is razziázik állandóan ezért kérdeztem, hogy kinél "alkalmatlankodik" még. Annak őszintén örülök, ha valakinek hasznos a védőnői szolgáltatás és az ő védőnője nem alkalmatlankodik.
Nálunk úgy kezdődött, hogy a férjem nem engedi meg, hogy bárkinek kinyissam az ajtót, ha egyedül vagyok itthon (társasház, boldog boldogtalant beengednek a kapun). Ezt elmondtam neki, ki lettem nevetve!, hogy milyen kifogásokat akarok én keresni ellene. Azóta be kell engedni, mert már hívogat, hogy 5 perc múlva itt van és felugrik. Konkrétan itt terem a semmiből. Én alkalmatlankodásnak érzem, mert ha otthon vagyunk, akkor otthoni ruhában vagyok, no make up, nem tiptop a lakás és ez a szituáció, ugye nem neki kellemetlen, hanem nekem!
Ne haragudj kedves Kérdező, de mi az, hogy a férjed nem engedi kinyitni az ajtót, ha ő nincs otthon???? A védőnő nem egyenlő egy jöttment idegennel és csak a munkáját végzi. Ha kopognak vagy csengetnek és nincs kukucskáló, akkor megkérdezed, hogy ki az...
Engem nem zavar, ha meglát otthoni ruhában, nem szakadtan/koszosan lébecolok odahaza és a lakás sem szokott úgy szaladni, hogy az kellemetlen legyen...
tényleg nem kell telefonálnia?melyik törvény írja elő,hogy a hívatlanul odapofátlankodó védőnőt be kell engednem?
Viselkedjen normálisan mint a normális emberek,jelentkezzen be.
még a rendőrt sem kell beengednem,csak ha van házkutatási engedélye,nem,hogy egy majom védőnőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!