Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Két kispasi után két kislány...

Két kispasi után két kislány érkezik hozzánk! Mit kell feltétlenül beszereznünk?

Figyelt kérdés
A férjemmel minden babánál vettünk egy kórházból hazahozós rugit aznap amikor megtudtuk a nemét, így most is van KÉT vadi új 56-os rózsaszínünk. Eddig ennyit készültünk. Szerintetek mire van az elején nagy szükség? A srácok 32 és 14 hónaposak. Minden babaruhát megtartottunk, időnk sem volt kölcsönadni. Babakocsink van-úgy tervezem, hogy az elején az egyiküket mindig hordozom és meglátom kell-e ikerkocsi.Egy plusz autósülést és egy kiságyat kapunk kölcsön. Kicsi játékok amik először kellenek, nemtől függetlenek és talán elég ami van itthon, kettőnek is. Egyszerűen nem jut eszembe semmi, de lehet, hogy csak a hormonok teszik :) Esetleg járt valaki hasonló cipőben? Mármint két gyerek után ikrek helyzetben. A nemek között az elején talán nincs akkora különbség. Persze biztos elgyengülök majd a kislány ruha részlegen mindig ;) Vehetek egyből kettőt, szuper... :))) Minden választ köszönök.
2015. jún. 23. 18:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Hirtelen nekem sem jutott eszembe más, mint amiket írtál. A legtöbb dolog úgyis használható mindkettőnél pl. pelenkázó, kiskád, krém, popsitörlő, stb.

Én a fiuk kisruháit is használnám, biztos vagyok benne, hogy nem csak kék rucik vannak otthon :P Ezzel spórolhatsz is az elején. Azért én az ikerbabakocsit javasolnám, bár nem tudom, könnyebb-e a dolgod vele, mint a hordozó+babakocsi kombóval. Nem voltam még ilyen helyzetben, de ha mégis eszembe jut valami, írok :)

Nagyon nagyon gratulálok a kicsikhez :)

2015. jún. 23. 19:26
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :) Az ikerkocsi nagy kérdés. De talán pár hetet kibírunk nélküle és akkor meglátjuk milyen az élet 4 viszonylag pici gyerekkel. Én is arra hajlok, hogy legyen, bár nem könnyű közlekedni vele. Meg testvér fellépő. Abból is jöhet egyből kettő, bár a nagyobb már simán gyalogol kilométereket, de ha a kicsi felállhat és tolják, biztos ő is szeretne majd. Azt tudom, hogy minden megvan ami egy fiú kisbaba fogadásához kellett, azon gondolkozom, hogy speciális dolgok kellenek-e mert ikrek vagy mert lányok. (volt meglepetés, egypetéjűek lesznek, de ez már más téma :))
2015. jún. 23. 20:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Végre egy sors társ:D Nekünk is teljesen ugyanez a helyzet!! A fiaink Maxim 4,5 éves, Noel 2,5 éves és az ikerlányaink Zia és Míra 2 hónaposak pont ma :)

Ruhából soha nem elég, nálunk a nagyoknak nagyon sok ruhája megmaradt, de én tanácsolom neked,hogy a H&M-be található nagyon sok kislányos csomag amibe több rugi,body megtalálható mi ilyenből szereztünk be csomót , de ez kapható a tescoba is , szóval én nem egyesével hanem csomagba vettem meg nekik úgyis egyszerre csak 1 tudnak hordani :) Nekünk szerencsénk volt mivel nem kelet kórházba lenni sokat időbe jöttek, én is úgy voltam vele,hogy megvéve a hordozó kendő + a babakocsi,de aztán miután végig bőgték a sétát kénytelen voltam venni egy ikerkocsit ajánlom neked is.

[link]

nekünk ilyenünk van nagyon praktikus mert ugye 2:1 szóval kb-akkora mint egy babakocsi :)

Ha bármi kérdésed van,nyugodtan írj üzenetet várom :)

2015. jún. 23. 21:04
 4/4 anonim válasza:

Juj de jó, tényleg ugyanolyan cipőben járunk akkor! :-) Köszi, hogy írtad a babakocsit, mi is hajlunk rá, és ez tényleg praktikusnak néz ki. Nem is túl hosszú, a dupla szélessel pedig horror lehet közlekedni.

Remélem nálunk sem érkeznek sokkal hamarabb, vagy egyáltalán hamarabb, mint az ikreknél "szokás". Kicsit izgulunk, gondolom nem lesz könnyű dolgunk, de várjuk a kihívást.

Gratulálok a gyerkőcökhöz, sok-sok erőt, kitartást és boldogságot kívánok nektek!

Ha eszembe jut még valami, kereslek majd, szuper, hogy ugyanúgy jöttek a babáink. :-)

2015. jún. 24. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!