8 hónapos babának mit adhatok?
Figyelt kérdés
Ehet már Danoninót, krémtúrót, joghurtot?
Gyümölcsöt, husit, meg főzelékeket már régen eszik, csak szeretném változatosabbá tenni az evéseket.
Baba joghurtot már adtam neki, de azt nem ette meg.
2008. szept. 2. 10:18
1/4 anonim válasza:
Danoninot, krémtúrót én nem adnék neki. De joghurt,kefir, sajt, túró mehet.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ.
Csak natúr joghurtot, vagy gyümölcsöset is adhatok?
2008. szept. 2. 11:08
3/4 anonim válasza:
Natúr joghurtot vegyél és abba tegyél te gyümit, amit szeret. Jobban jársz mint a gyümölcsjoghurtokkal szerintem.
4/4 anonim válasza:
Az én babám is 8 hónapos és pár napja kap Danoninót, a banánosat nagyon szereti. A natur joghurtot nem eszi meg, sem a kefírt, próbáltam gyümölccsel, úgy sem. A baba joghurtból is csak az áfonyás-almásat a Humanatól. A krémtúróval még várok kb. 10 hónapos koráig. A védőnőm azt mondta, hogy kezdhetjük bevonni a reggeli étkezésekbe, virslit, párizsit, kenyérkét, kiflit kaphat, bár az enyémnek még nincs foga, de ha a Te babódnak van, akkor nyugodtan próbálkozhatsz pici "katonákkal".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!