Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idős korig izzadnak...

Mennyi idős korig izzadnak este alvás közben a babák?

Figyelt kérdés
A lányom 6 hós és van h 3x át kell este öltöztetni.
2008. szept. 2. 08:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem túl meleg van a lakásban ill. túlöltözteted. Én is így voltam egyébként, szegénykémnek csak a feje tetején maradt egy kis száraz kör, annyira beizzadt. Ekkor kevesebb ruhát adtam rá. Mivel takarója nem volt (attól tartottam, a fejére húzza, vagy teljesen alámászik), 20 fok körül én ezeket adtam alváshoz éjjelre: rövid ujjú body, arra egy vékony felső vagy kising, rá pedig hálózsák. Télen, ha reggelre lehűlt a lakás, már este kiszellőztettem, nehogy a melegben beizzadjon, és a hálózsákját vastagabbra cseréltem. Miután elalszik, nézd meg, izzad-e, és előbb-utóbb kitapasztalod, mennyi ruha elég. Ja, és 20 foknál nem kell melegebb alváshoz. Jó babázást!
2008. szept. 2. 18:20
 2/3 anonim ***** válasza:

Én 33 éves vagyok,és minden éjjel leizzadok,a lakásban levő hőfoktól függetlenűl.

A kisfiam 7 hónapos,és ő is örökölte ezt...sajnos.A vegetatív idegrendszer a felelős érte.

2008. szept. 2. 22:07
 3/3 A kérdező kommentje:
csak egy szál pólóban alszik és vékony hálózsákban. a takaró nem jött be mindig lelöki.
2008. szept. 4. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!