Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj, ha "elkényeztetem" a...

Baj, ha "elkényeztetem" a beteg babát?

Figyelt kérdés
Nagyon fáj az ínye, a fogacskák bújnak ki, ő meg hozzám állandóan. Én nagyon szívesen dajkálom egész nap. Ha elmúlik a baj, újra játszik majd (és alszik...) önállóan?
2010. márc. 1. 13:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

kedves 13.32-es, hajszál pontosan az én véleményemet írtad le.

Imádom a gyermekeimet (4 és 2)és nagyon jó érzés mikor minden előzmény nélkül odajönnek, átölelnek és azt mondják; nagyon szeretlek anyu. nagyon megható. szerintem így alakul ki az igazi kötődés anya és gyermeke között. ráadásul nemsokáig hagyják ezt az ölelgetősdit. eljön a serdülőkor és ez akkor lehet, h ciki lesz nekik. nem ítélem el azokat sem akik máshogyan nevelnek gyermeket (ha nem akarják elkényeztetni őket), mivel nem vagyunk egyformák.

2010. márc. 1. 14:02
 12/15 anonim válasza:
100%
Én is azt gondolom, hogy "túlszeretni" nem lehet senkit. Minél jobban szeretnek valakit, annál érzelemgazdagabb ember lesz belőle. "Felkapatni", szokták mondani, hogy nem szabad a babákat. Addig örülj, ameddig a gyermeked ölbe akar menni, puszilni akar. Eljön az az időszak (sajnos), amikor már annyira önálló, hogy nem igényli. És ez sajnos nagyon rossz érzés. Tehát addig szeresd és annyira, amennyire csak akarod. Nagyon hamar megnőnek. Egy nagymama
2010. márc. 1. 14:05
 13/15 anonim ***** válasza:
A fogzás nem betegség. De! Nekünk is jól esik a gyermekünk, a párunk ölelése, simogatása, még ha csak a fejünk fáj is, nem? Szerintem ez nem "elkényeztetés", egyszerűen csak megadod neki, amire most szüksége van. Ha majd nem igényli, nem fog odabújni, az meg hiányozni fog.
2010. márc. 1. 14:38
 14/15 A kérdező kommentje:
Átöleltem, és elaludt. Nem tettem le az ágyába -teljesen összenőttünk. Sírt, nyöszörgött álmában o foga miatt, felriadt, de rögtön vissza is ájult. 3 napja nem aludt ilyen jót.
2010. márc. 1. 16:09
 15/15 anonim ***** válasza:

Mikor az én kisfiam beteg volt és hozzábújtam (nem kézben, hanem a földön összebújtunk) egyből nem nyöszörgött. Egyszerűen csak jólesik neki, h az anyukájához bújhat, akivel 9 hónapig együtt lakott. azóta minden nap összebújunk, idegen helyen is elalszik már (eddig ez nem ment), ha a kezemben van az arcát fúrja belém,ha álmos. nekem is jól esik én is szeretem. Nyugodtan bújj hozzá, használd ki ezt az időt, mert hamar elröpül.

*V*

2010. márc. 1. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!