Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4.5 hónapos kislányom olyan...

4.5 hónapos kislányom olyan durvákat fejel, hogy nekem fáj, ő meg belevigyorog a nagyvilágba. Nem lesz ettől baja? És jelent az valamit, ha CSAK a bal kezét használja arra, hogy az ágya fölött lógó forgó, zenélő bigyót lökdösse?

Figyelt kérdés
Vagy a bal/jobb kezes dolog még nem most dől el?
2010. márc. 1. 11:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Még nem most dől el. A lányom 23 hós,idáig mindkét kezét használta,de most már csak a jobb kezével eszik,meg rajzol.De még ez sem végleges szerintem.A fejével meg azért kérdezz rá védőnőtől,mert ő neki még a kutcsa is lágy,inkább kérdezz rá.
2010. márc. 1. 12:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Mi az,hogy nem most dől el? Már a fogantatása pillanatában eldőlt! És mivel nem mindkét kezét használja,hanem csak a bal,így esélyes,hogy balkezes. Nem lesz,hanem már most az,max nem látszik annyira,mert még fejlődik,de a gének benne vannak.
2010. márc. 1. 12:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Lehet benne igazság mert én is balkezes vagyok,de amióta rajzol,csak a jobb kezét használja,a bal kicsit bizonytalan neki. Nekem teljesen mindegy milyen kezű.
2010. márc. 1. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!