Ilyen teát adhatok már 10 hós babámnak? Pickwick csipkebogyó hibiszkusszal.
Figyelt kérdés
Víz mellett igényli a teát is este de váltani szeretnék a kamilláról.Pici kora óta ezt issza szerintem ez már hosszú idő nem?2010. márc. 1. 11:21
1/8 anonim válasza:
Hát fő a változatosság:) Ihatja ezt a teát, mi mondjuk hippes teákat iszunk, igaz van benne cukor, de én nagyon lazára csinálom lányomnak, épp, hogy legyen valami ize.
2/8 anonim válasza:
Szia!
Szerintem inkább pickwick gyermekteát kapjon.
A másikba van koffein...
3/8 anonim válasza:
Nekem 6hós a babám mi a pickwick gyerek teát isszuk,abba is van hibiszkusz is,meg alma is,meg csipkebogyó is talán!
És nem kell semmi bele,mert nagyon fincsi erdei gyümi izü tea!
Szerintem próbáljátok ki ti is!:)
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ!Hallottam valahol hogy a kamilla tea hosszútávon nem a legjobb ezért szeretnék váltani.Kipróbáljuk ezt hátha beválik.
2010. márc. 1. 11:31
5/8 A kérdező kommentje:
Ebbe nincs koffein utána néztem, én nem adnék olyat amiben van.De a másik is jó ötlet.Köszönöm.
2010. márc. 1. 11:32
6/8 anonim válasza:
Szia! nekem 9 hónapos kora óta issza ezt a pickwick csipkebogyó hibiszkusszal teát, nincs benne fekete tea, szóval ihat bármennyit belőle :)
A kamilla teát én is úgy hallottam hogy hosszú ideig nem szabad adni, szerintem simán meg fogja inni a babád is, add neki nyugodtan.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. márc. 1. 11:36
8/8 anonim válasza:
Az én lányom 15 hónapos,pár hónapja a pickwick csipkebogyó variációk teát issza.Nagyon fincsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!